Închide meniul
VIDEO

Mihaela Buzărnescu a câştigat trofeul la Budapesta înainte să meargă la Tokyo. „La Olimpiadă, mi-aş fi plătit singură avionul şi cazarea!”

Publicat: 17 iulie 2021, 16:20

Reclamă
Mihaela Buzărnescu a câştigat trofeul la Budapesta înainte să meargă la Tokyo. „La Olimpiadă, mi-aş fi plătit singură avionul şi cazarea!

Mihaela Buzărnescu a câştigat turneul de la Budapesta în proba de dublu

Profimedia

Mihaela Buzărnescu şi coechipiera sa din Ungaria s-au impus cu 6-4, 6-4, într-un meci care a durat 1 oră şi 17 minute, în care le-au avut ca adversare pe Aliona Bolsova (Spania) şi Tamara Korpatsch (Germania).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihaela Buzărnescu a câştigat trofeul la Budapesta

Buzărnescu şi Stollar vor încasa câte un cec în valoare de 5.150 de dolari și 280 de puncte WTA.

Pentru româncă este al treilea titlu al carierei. Celelalte două succese au avut loc în urmă cu trei ani: la San Jose, la simplu, şi la Strasbourg, la dublu, alături de Raluca Olaru.

Mihaela Buzărnescu va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Ea este singura reprezentantă a României în proba de simplu, după ce a primit în ultima clipă acceptul Federaţiei Internaţionale de Tenis.

Reclamă

„La Olimpiadă mi-aș fi plătit și singură avionul și cazarea! Voi reprezenta țara cu onoare și mândrie”, a spus Buzărnescu pentru digisport.ro.

Buzărnescu, clasată pe locul 162 în topul mondial, la simplu, a spus că participarea la Jocurile Olimpice a fost visul ei din copilărie.

„Sunt extrem de fericită pentru această şansă, pentru acest vis îndeplinit. Este un alt vis pe care l-am avut de mică. Într-un final mi s-a îndeplinit. Este o oportunitate şi o mândrie extrem de mare pentru mine să reprezint România la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Mă bucur extrem de mult, le mulţumesc tuturor celor care s-au luptat pentru a mă ajuta să particip la această competiţie”, a spus Mihaela Buzărnescu, pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3

România mai are două jucătoare de tenis la Tokoy, pe Monica Niculescu și Raluca Olaru în proba de dublu.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 15:15 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami! Max Verstappen, în pole position în cursa de sprint 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment Vezi toate știrile
Citește și