Închide meniul
VIDEO

Mihaela Buzărnescu a câştigat trofeul la Budapesta înainte să meargă la Tokyo. „La Olimpiadă, mi-aş fi plătit singură avionul şi cazarea!”

Reclamă

Publicat: 17 iulie 2021, 16:20

Mihaela Buzărnescu a câştigat trofeul la Budapesta înainte să meargă la Tokyo. „La Olimpiadă, mi-aş fi plătit singură avionul şi cazarea!

Mihaela Buzărnescu a câştigat turneul de la Budapesta în proba de dublu

Profimedia

Mihaela Buzărnescu şi coechipiera sa din Ungaria s-au impus cu 6-4, 6-4, într-un meci care a durat 1 oră şi 17 minute, în care le-au avut ca adversare pe Aliona Bolsova (Spania) şi Tamara Korpatsch (Germania).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihaela Buzărnescu a câştigat trofeul la Budapesta

Buzărnescu şi Stollar vor încasa câte un cec în valoare de 5.150 de dolari și 280 de puncte WTA.

Pentru româncă este al treilea titlu al carierei. Celelalte două succese au avut loc în urmă cu trei ani: la San Jose, la simplu, şi la Strasbourg, la dublu, alături de Raluca Olaru.

Mihaela Buzărnescu va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Ea este singura reprezentantă a României în proba de simplu, după ce a primit în ultima clipă acceptul Federaţiei Internaţionale de Tenis.

Reclamă

„La Olimpiadă mi-aș fi plătit și singură avionul și cazarea! Voi reprezenta țara cu onoare și mândrie”, a spus Buzărnescu pentru digisport.ro.

Buzărnescu, clasată pe locul 162 în topul mondial, la simplu, a spus că participarea la Jocurile Olimpice a fost visul ei din copilărie.

„Sunt extrem de fericită pentru această şansă, pentru acest vis îndeplinit. Este un alt vis pe care l-am avut de mică. Într-un final mi s-a îndeplinit. Este o oportunitate şi o mândrie extrem de mare pentru mine să reprezint România la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Mă bucur extrem de mult, le mulţumesc tuturor celor care s-au luptat pentru a mă ajuta să particip la această competiţie”, a spus Mihaela Buzărnescu, pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3

România mai are două jucătoare de tenis la Tokoy, pe Monica Niculescu și Raluca Olaru în proba de dublu.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și