Închide meniul
EXCLUSIV

Mihaela Buzărnescu, prima reacţie după ce a aflat că va merge la Jocurile Olimpice. „Un vis pe care l-am avut de mică!”

Reclamă

Publicat: 14 iulie 2021, 13:52

Mihaela Buzărnescu, prima reacţie după ce a aflat că va merge la Jocurile Olimpice. „Un vis pe care l-am avut de mică!

Mihaela Buzărnescu, prima reacţie după ce a aflat că va merge la Jocurile Olimpice

Profimedia

Mihaela Buzărnescu a oferit prima reacţie după ce a aflat că va face parte din lotul României pentru Jocurile Olimpice, care vor debuta pe 23 iulie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihaela Buzărnescu, prima reacţie după ce a aflat că va merge la Jocurile Olimpice. „Un vis pe care l-am avut de mică!”

„Sunt extrem de fericită pentru această şansă, pentru acest vis îndeplinit. Este un alt vis pe care l-am avut de mică. Într-un final mi s-a îndeplinit. Este o oportunitate şi o mândrie extrem de mare pentru mine să reprezint România la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Mă bucur extrem de mult, le mulţumesc tuturor celor care s-au luptat pentru a mă ajuta să particip la această competiţie. Ţin să mulţumesc Federaţiei de Tenis, Comitetului Olimpic, ministerului Tineretului şi Sportului şi celor din echipa mea, celor apropiaţi mie, care au fost alături de mine şi au crezut în mine. Abia aştept să merg acolo şi să dau tot ce am mai bun pentru un rezultat cât mai bun”, a spus Mihaela Buzărnescu, pentru AntenaSport.

Mihaela Buzărnescu a primit abia astăzi acceptul Federaţiei Internaţionale de Tenis. Decizia a fost anunţată de clubul Dinamo la care este legitimată sportiva.

“Mihaela Buzărnescu merge la Jocurile Olimpice de la Tokyo! Federaţia Internaţională de Tenis (ITF) a anunţat astăzi că jucătoarea noastră Mihaela Buzărnescu a fost acceptată pe lista calificaţilor la Tokyo 2020! Dinamo are două jucătoare de tenis la JO: Raluca Olaru şi Mihaela Buzărnescu!”, a anunţat clubul din Ştefan cel Mare pe Facebook.

Scandal între FRT şi COSR din cauza retragerilor din lotul olimpic

Până acum, Raluca Olaru şi Monica Niculescu erau singurele jucătoare de tenis din lotul olimpic al României. Simona Halep s-a retras de la Tokyo din cauza ultimei accidentări. Sorana Cîrstea, Patricia Țig și Irina Begu au decis şi ele să nu meargă la Jocurile Olimpice. Şi ele au invocat probleme medicale.

Reclamă

“COSR trebuie să facă un control, pentru că nu se poate să nu avem sportive la JO pe motiv că ar fi accidentate, iar acele sportive să joace în aceste zile la Wimbledon. COSR a dat niște bani și ei trebuie să vadă despre ce este vorba. Cât despre declarația domnului Țiriac că eu nu aș avea doi lei în buzunar, mama mea m-a învatat un singur lucru, anume să respect bătrânii, persoanele în vârstă”, a declarat Eduard Novak, în cadrul unei conferințe de presă, în urmă cu o săptămână.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului Vezi toate știrile
Citește și