Închide meniul

Derapaj la adresa transferurilor lui FCSB. „Nu ştiu cine dracu v-a păcălit cu oligofrenii ăștia!” Ondrasek, principalul vizat

Reclamă

Publicat: 17 iulie 2021, 17:19

Derapaj la adresa transferurilor lui FCSB. „Nu ştiu cine dracu v-a păcălit cu oligofrenii ăștia! Ondrasek, principalul vizat

Zdenek Ondrasek, FCSB

captură FCSB TV

FCSB este ironizată de Daminuţă pentru transferurile făcute în ultimele două luni. Principalul vizat de este cehul Ondrasek, de care s-a luat şi Gigi Becali, după cele 45 de minute jucate contra lui Botoşani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Derapaj la adresa transferurilor lui FCSB. „Nu ştiu cine dracu v-a păcălit cu oligofrenii ăștia!”

„MM… știi părea mea despre tine, ești top! Dar nu pot să înțeleg cum dracu l-ați luat pe ăsta de îi cad mingiile în cap și nu poate face o așezare pentru mijlocași… L-ați luat și pe ‘Batistuta’ după 1 lună în Vaslui… vai mama lui… Doamne ferește! În toată istoria Stelei… că pentru mine FCSB e Steaua, n-ați avut atacanți mai slabi!

CFR-ul transferă jucători din Liga 3 și reușesc ce voi cu bani (nelimitați)… sunt convins că Gigi ar da oricât, doar ca să ia titlul. Nu știu cine dracu v-a păcălit cu oligofrenii ăștia ce voi îi aduceți la echipă! Beau 2 săptămâni încontinuu și dacă mă bagi ‘vârf’ n-am cum să fiu așa slab ca și ‘glumele’ alea 2 din ultimele luni…”, a scris Daminuţă pe Facebook.

Mihai Stoica i-a dat replica fostului internaţional al României U17 şi U19, care a trecut şi pe la echipe de top precum Inter Milano şi AC Milan, dar pentru care nu a jucat niciun meci în Serie A, şi care a îmbrăcat tricoul lui Dinamo, Viitorul şi Poli Timişoara în România.

Replica lui Mihai Stoica pentru Cristian Daminuţă

„Nu eu l-am propus pe Ondrasek la FCSB. Eu doar am strâns informații, direct sau prin intermediul colaboratorilor, din Norvegia și Cehia. Nu eu l-am propus pe Vukusic, ci doar am semnalat că e liber, dar că n-a mai jucat de foarte mult timp.

Reclamă

Nu eu i-am refuzat pe Burcă și Cestor, ci doar mi-am exprimat opinia când am fost întrebat și am afirmat că Planic are alte calități și nu cred că e inferior celor doi. Absolut aceeași comparație am făcut-o și între Planic și Miron, iar cel din urmă a ajuns la noi. Mă bucur că a făcut-o, poate dacă nu-l accidenta Omrani, eram campioni.

NU EU ADUC JUCĂTORI LA FCSB, așa cum am făcut-o în primul mandat. NU EU PROPUN JUCĂTORI LA FCSB, asa cum am făcut-o în al doilea mandat.

EU – printre multe altele – MĂ OCUP DE MONITORIZAREA TINERILOR JUCĂTORI DIN ACADEMIE și chiar o fac cu pasiune și drag”, a venit replica lui Mihai Stoica pe aceeaşi reţea de socializare.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
Vezi toate știrile
Citește și