Închide meniul

Derapaj la adresa transferurilor lui FCSB. „Nu ştiu cine dracu v-a păcălit cu oligofrenii ăștia!” Ondrasek, principalul vizat

Reclamă

Publicat: 17 iulie 2021, 17:19

Derapaj la adresa transferurilor lui FCSB. „Nu ştiu cine dracu v-a păcălit cu oligofrenii ăștia! Ondrasek, principalul vizat

Zdenek Ondrasek, FCSB

captură FCSB TV

FCSB este ironizată de Daminuţă pentru transferurile făcute în ultimele două luni. Principalul vizat de este cehul Ondrasek, de care s-a luat şi Gigi Becali, după cele 45 de minute jucate contra lui Botoşani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Derapaj la adresa transferurilor lui FCSB. „Nu ştiu cine dracu v-a păcălit cu oligofrenii ăștia!”

„MM… știi părea mea despre tine, ești top! Dar nu pot să înțeleg cum dracu l-ați luat pe ăsta de îi cad mingiile în cap și nu poate face o așezare pentru mijlocași… L-ați luat și pe ‘Batistuta’ după 1 lună în Vaslui… vai mama lui… Doamne ferește! În toată istoria Stelei… că pentru mine FCSB e Steaua, n-ați avut atacanți mai slabi!

CFR-ul transferă jucători din Liga 3 și reușesc ce voi cu bani (nelimitați)… sunt convins că Gigi ar da oricât, doar ca să ia titlul. Nu știu cine dracu v-a păcălit cu oligofrenii ăștia ce voi îi aduceți la echipă! Beau 2 săptămâni încontinuu și dacă mă bagi ‘vârf’ n-am cum să fiu așa slab ca și ‘glumele’ alea 2 din ultimele luni…”, a scris Daminuţă pe Facebook.

Mihai Stoica i-a dat replica fostului internaţional al României U17 şi U19, care a trecut şi pe la echipe de top precum Inter Milano şi AC Milan, dar pentru care nu a jucat niciun meci în Serie A, şi care a îmbrăcat tricoul lui Dinamo, Viitorul şi Poli Timişoara în România.

Replica lui Mihai Stoica pentru Cristian Daminuţă

„Nu eu l-am propus pe Ondrasek la FCSB. Eu doar am strâns informații, direct sau prin intermediul colaboratorilor, din Norvegia și Cehia. Nu eu l-am propus pe Vukusic, ci doar am semnalat că e liber, dar că n-a mai jucat de foarte mult timp.

Reclamă

Nu eu i-am refuzat pe Burcă și Cestor, ci doar mi-am exprimat opinia când am fost întrebat și am afirmat că Planic are alte calități și nu cred că e inferior celor doi. Absolut aceeași comparație am făcut-o și între Planic și Miron, iar cel din urmă a ajuns la noi. Mă bucur că a făcut-o, poate dacă nu-l accidenta Omrani, eram campioni.

NU EU ADUC JUCĂTORI LA FCSB, așa cum am făcut-o în primul mandat. NU EU PROPUN JUCĂTORI LA FCSB, asa cum am făcut-o în al doilea mandat.

EU – printre multe altele – MĂ OCUP DE MONITORIZAREA TINERILOR JUCĂTORI DIN ACADEMIE și chiar o fac cu pasiune și drag”, a venit replica lui Mihai Stoica pe aceeaşi reţea de socializare.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Cristian Daminuţă are 31 de ani
  • El a fost legitimat la Inter Milano şi AC Milan

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și