Închide meniul

Universitatea Craiova – FC Argeş 1-0 | Ouzounidis şi-a certat jucătorii. „Am jucat fără răbdare”. Grecul se teme de KF Laci. „Aţi văzut ce a păţit CFR!”

Publicat: 17 iulie 2021, 23:59

Reclamă
Universitatea Craiova – FC Argeş 1-0 | Ouzounidis şi-a certat jucătorii. „Am jucat fără răbdare. Grecul se teme de KF Laci. „Aţi văzut ce a păţit CFR!

Marinos Ouzounidis, antrenor Universitatea Craiova

Hepta

Marinos Ouzounidis a fost nemulţumit că jucătorii Universităţii Craiova s-au grăbit pe faza de atac în meciul câştigat cu mari emoţii contra lui FC Argeş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marinos Ouzounidis, nemulţumit după Universitatea Craiova – FC Argeş 1-0

„Cu această evoluţie, importante sunt doar cele 3 puncte. Am jucat fără răbdare, am încercat să atacăm cu o pasă sau două. Poate a fost o presiune mai mare fiind primul meci.

Nu am jucat aşa cum ne doream. Suporterii vor să atacăm tot timpul, dar le cer răbdare jucătorilor mei. Să plimbăm mingea, să folosim toată lăţimea terenului”, a spus antrenorul grec la Digi Sport.

Marinos Ouzounidis a cerut răbdare şi de la fani, pentru ca jucătorii să îşi poată intra în ritm şi a spus că se teme de duelul de joi, cu albanezii de la KF Laci.

„Cer timp pentru unii jucători, ca să îşi găsească ritmul. Sigur că mai avem nevoie de unul, două transferuri. Dar nu ţine de mine.

Reclamă

Normal că va fi greu (n.r. în Conference League). Aţi văzut ce a păţit CFR! În Europa, e diferit. E foarte dificil. Trebuie să ne recuperăm. Jucătorii nu sunt atât de proaspeţi pe cât ne dorim”, a mai mai spus Ouzounidis.

Universitatea Craiova, victorie cu emoţii contra lui FC Argeş

Universitatea Craiova s-a impus la limită în faţa propriilor fani. Andrei Ivan a marcat singurul gol al meciului cu FC Argeş. Atacantul oltenilor a reluat din plonjon, din centrul careului, după o fază superbă a lui George Cîmpanu.

FC Argeş a ratat două ocazii imense în prima repriză, prin Lupeta. Tot el a marcat în minutul 79, dar reuşita a fost anulată pentru un ofsaid la limită.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru echipa lui Marinos Ouzounidis urmează meciul de joi, din turul 2 preliminar al Conference League, contra albanezilor de la KF Laci.

Antrenorul grec are însă bătăi de cap. Bogdan Vătăjelu şi Andrei Ivan au acuzat probleme medicale.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și