Închide meniul

Jucătorul pe care Gigi Becali l-a impus în primul „11” după meciul cu Botoşani are un atu în relaţia cu patronul. Tatuajul pe care şi l-a făcut după ce a semnat cu FCSB

Antena Sport Publicat: 18 iulie 2021, 14:19

Reclamă
Jucătorul pe care Gigi Becali l-a impus în primul „11 după meciul cu Botoşani are un atu în relaţia cu patronul. Tatuajul pe care şi l-a făcut după ce a semnat cu FCSB

Gigi Becali, patronul lui FCSB

Mediafax Foto / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali are un nou favorit la FCSB. Andrei Cordea l-a încântat în partida cu FC Botoşani şi i-a transmis lui Dinu Todoran că nu are voie să îl mai scoată din echipă. Cordea are şi un alt atu în relaţia cu Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Cordea şi-a tatuat un înger

Astfel, imediat după ce s-a transferat la FCSB, Cordea a luat o decizie care îl va încânta pe Gigi Becali. Cordea şi-a făcut un tatuaj pe braţ ce înfăţişează un înger care ridică o cruce. Cert este că Gigi Becali va fi în culmea fericirii, în contextul în care se ştie că patronul FCSB este un om credincios.

Cordea e fotbalist adevărat, poate juca orice post. Cordea nu va mai lipsi niciodată din primul 11″, a spus Gigi Becali, după FC Botoşani – FCSB 0-0.

Andrei Cordea şi-a făcut părinţii să plângă după ce a semnat cu FCSB

Andrei Cordea şi-a făcut părinții să plângă de bucurie. Acest lucru a fost dezvăluit chiar de fotbalist în momentul în care a făcut vizita medicală la FCSB. ”Mi-a spus sora mea că părinții mei au avut emoții și au plâns când au aflat, dar de fericire”, a dezvăluit Cordea la vizita medicală pe care a efectuat-o FCSB la INMS.

Reclamă

Și-a făcut părinții să plângă

Cordea a dezvăluit cum a intrat în vederile lui Gigi Becali. Mijlocașul ofensiv are planuri mari la FCSB.

Mă bucur că am făcut acest pas și sper să ne îndeplinim obiectivul. Îmi doresc să joc. Sunt un jucător de echipă, un jucător care se înhamă la luptă și, v-am spus, îmi doresc foarte mult să câștig campionatul.

Andrei Cordea nu se teme de Gigi Becali

Andrei Cordea nu se teme de eventualele reacții negative ale lui Gigi Becali. Noul jucător de la FCSB este convins că patronul roș-albaștrilor nu va avea motive să-l critice.

Reclamă 4 / 0/3

Eu îmi fac treaba pe teren și sunt convins că, dacă eu o să fiu serios și o să joc bine, n-o să vorbească (n.red. – Gigi Becali)”, susține Cordea.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

 

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 15:15 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami! Max Verstappen, în pole position în cursa de sprint 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment Vezi toate știrile
Citește și