Închide meniul

Jucătorul pe care Gigi Becali l-a impus în primul „11” după meciul cu Botoşani are un atu în relaţia cu patronul. Tatuajul pe care şi l-a făcut după ce a semnat cu FCSB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 iulie 2021, 14:19

Jucătorul pe care Gigi Becali l-a impus în primul „11 după meciul cu Botoşani are un atu în relaţia cu patronul. Tatuajul pe care şi l-a făcut după ce a semnat cu FCSB

Gigi Becali, patronul lui FCSB

Mediafax Foto / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali are un nou favorit la FCSB. Andrei Cordea l-a încântat în partida cu FC Botoşani şi i-a transmis lui Dinu Todoran că nu are voie să îl mai scoată din echipă. Cordea are şi un alt atu în relaţia cu Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Cordea şi-a tatuat un înger

Astfel, imediat după ce s-a transferat la FCSB, Cordea a luat o decizie care îl va încânta pe Gigi Becali. Cordea şi-a făcut un tatuaj pe braţ ce înfăţişează un înger care ridică o cruce. Cert este că Gigi Becali va fi în culmea fericirii, în contextul în care se ştie că patronul FCSB este un om credincios.

Cordea e fotbalist adevărat, poate juca orice post. Cordea nu va mai lipsi niciodată din primul 11″, a spus Gigi Becali, după FC Botoşani – FCSB 0-0.

Andrei Cordea şi-a făcut părinţii să plângă după ce a semnat cu FCSB

Andrei Cordea şi-a făcut părinții să plângă de bucurie. Acest lucru a fost dezvăluit chiar de fotbalist în momentul în care a făcut vizita medicală la FCSB. ”Mi-a spus sora mea că părinții mei au avut emoții și au plâns când au aflat, dar de fericire”, a dezvăluit Cordea la vizita medicală pe care a efectuat-o FCSB la INMS.

Reclamă

Și-a făcut părinții să plângă

Cordea a dezvăluit cum a intrat în vederile lui Gigi Becali. Mijlocașul ofensiv are planuri mari la FCSB.

Mă bucur că am făcut acest pas și sper să ne îndeplinim obiectivul. Îmi doresc să joc. Sunt un jucător de echipă, un jucător care se înhamă la luptă și, v-am spus, îmi doresc foarte mult să câștig campionatul.

Andrei Cordea nu se teme de Gigi Becali

Andrei Cordea nu se teme de eventualele reacții negative ale lui Gigi Becali. Noul jucător de la FCSB este convins că patronul roș-albaștrilor nu va avea motive să-l critice.

Reclamă 4 / 0/3

Eu îmi fac treaba pe teren și sunt convins că, dacă eu o să fiu serios și o să joc bine, n-o să vorbească (n.red. – Gigi Becali)”, susține Cordea.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român Vezi toate știrile
Citește și