Închide meniul

Rapid – Chindia 1-0 | „Îl cunosc de peste 15 ani!” Cristi Săpunaru, „secundul” lui Mihai Iosif în timpul meciului. „Suntem rapidiști. Ne sfătuim”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 19 iulie 2021, 0:29 / Actualizat: 19 iulie 2021, 2:23

Rapid – Chindia 1-0 | „Îl cunosc de peste 15 ani! Cristi Săpunaru, „secundul lui Mihai Iosif în timpul meciului. „Suntem rapidiști. Ne sfătuim

Cristi Săpunaru, după FCSB - Rapid

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Rapid a învins-o pe Chindia cu 1-0, cu golul lui Adrian Bălan din minutul 57. 15.000 de mii de fani au fost în tribunele Arenei Naţionale. Ei au aruncat torţe şi fumigene şi au întârziat startul partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid – Chindia 1-0 | Reacția lui Cristi Săpunaru

„A fost o presiune mare. Ne doream să începem cu dreptul. Întâlneam o echipă care a făcut un campionat bun. Noi am pus presiunea asta pe noi, jucăm pentru Rapid.  Ne obligă emblema asta de pe inimă. 

Aveam pulsul 91 înainte de meci, cred că și ăștia mici, de 20 de ani, au avut emoții. Sunt mulțumit cu victoria de azi, luptăm pentru salvarea de la retrogradare. Nu îndrăznim la mai mult, a spus Cristi Săpunaru, dupa Rapid – Chindia 1-0

Revenit în Liga 1 după 4 ani, Cristi Săpunaru a ales să semneze cu Rapid, echipa sa de suflet. La 37 de ani, nu se gândește deloc la retragere.

„Dacă credeți că nu aveam motivație…eu iubesc fotbalul. Este ceea ce m-a creat în viață ca om. Încerc să dau tot ce pot, cum pot”, a mai spus Cristi Săpunaru.

Reclamă

Cristi Săpunaru: „Îl cunosc pe Mihai Iosif de peste 15 ani”

Săpunaru a fost surprins în timpul meciului făcând un gest inedit către Mihai Iosif. Fundașului Rapidului încerca să-i transmită informații despre așezarea tactică a adversarilor.

Ne sfătuim. Suntem rapidiști amândoi. Îl cunosc de peste 15 ani, îmi este o persoană dragă”, a încheiat Cristi Săpunaru.

Ultima victorie a Rapidului în prima ligă a fost obţinută cu acelaşi scor: 1-0, pe terenul Ceahlăului Piatra Neamţ. Edu Oridol a marcat în meciul de pe 11 mai 2015.

Reclamă 4 / 0/3

Săpunaru a fost şi atunci, și acum pe teren. Din lotul din urmă cu 6 ani, portarul Drăghia s-a aflat pe bancă în meciul cu Chindia, iar Daniel Niculae a stat în tribună, din postura de preşedinte.

 

 

 

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:21 Palermo – Reggiana LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:15). Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare! Echipele de start 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și