Închide meniul

Rapid – Chindia 1-0 | „Îl cunosc de peste 15 ani!” Cristi Săpunaru, „secundul” lui Mihai Iosif în timpul meciului. „Suntem rapidiști. Ne sfătuim”

Alexandru Ivan Publicat: 19 iulie 2021, 0:29 / Actualizat: 19 iulie 2021, 2:23

Rapid – Chindia 1-0 | „Îl cunosc de peste 15 ani! Cristi Săpunaru, „secundul lui Mihai Iosif în timpul meciului. „Suntem rapidiști. Ne sfătuim

Cristi Săpunaru, după FCSB - Rapid

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • Rapid – Chindia 1-0
  • Reacția lui Cristi Săpunaru

Rapid a învins-o pe Chindia cu 1-0, cu golul lui Adrian Bălan din minutul 57. 15.000 de mii de fani au fost în tribunele Arenei Naţionale. Ei au aruncat torţe şi fumigene şi au întârziat startul partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid – Chindia 1-0 | Reacția lui Cristi Săpunaru

„A fost o presiune mare. Ne doream să începem cu dreptul. Întâlneam o echipă care a făcut un campionat bun. Noi am pus presiunea asta pe noi, jucăm pentru Rapid.  Ne obligă emblema asta de pe inimă. 

Aveam pulsul 91 înainte de meci, cred că și ăștia mici, de 20 de ani, au avut emoții. Sunt mulțumit cu victoria de azi, luptăm pentru salvarea de la retrogradare. Nu îndrăznim la mai mult, a spus Cristi Săpunaru, dupa Rapid – Chindia 1-0

Reclamă

Revenit în Liga 1 după 4 ani, Cristi Săpunaru a ales să semneze cu Rapid, echipa sa de suflet. La 37 de ani, nu se gândește deloc la retragere.

„Dacă credeți că nu aveam motivație…eu iubesc fotbalul. Este ceea ce m-a creat în viață ca om. Încerc să dau tot ce pot, cum pot”, a mai spus Cristi Săpunaru.

Reclamă

Cristi Săpunaru: „Îl cunosc pe Mihai Iosif de peste 15 ani”

Săpunaru a fost surprins în timpul meciului făcând un gest inedit către Mihai Iosif. Fundașului Rapidului încerca să-i transmită informații despre așezarea tactică a adversarilor.

Ne sfătuim. Suntem rapidiști amândoi. Îl cunosc de peste 15 ani, îmi este o persoană dragă”, a încheiat Cristi Săpunaru.

Ultima victorie a Rapidului în prima ligă a fost obţinută cu acelaşi scor: 1-0, pe terenul Ceahlăului Piatra Neamţ. Edu Oridol a marcat în meciul de pe 11 mai 2015.

Reclamă 4 / 0/3

Săpunaru a fost şi atunci, și acum pe teren. Din lotul din urmă cu 6 ani, portarul Drăghia s-a aflat pe bancă în meciul cu Chindia, iar Daniel Niculae a stat în tribună, din postura de preşedinte.

 

 

 

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristi Săpunaru a fost convins să rămână la Rapid
Liga 1 • 26 mart., 18:07
„Mai lipseşte doar semnătura!” Cristi Săpunaru a fost convins. Anunţul momentului despre căpitanul de 39 de ani al Rapidului
Conducerea lui Rapid a reacţionat, după apariţia stenogramelor
Liga 1 • 26 mart., 18:02
„Ne simţim atacaţi, cu adresă”. Conducerea lui Rapid a reacţionat, după apariţia stenogramelor: „Dacă e asta, e o exagerare mare”
A apărut stenograma discuțiilor dintre Daniel Niculae și Liviu Bocciu
Liga 1 • 25 mart., 15:42
A apărut stenograma discuțiilor dintre Daniel Niculae și „Bocciu”! Discuția despre materiale pirotehnice, interceptată
Verdictul lui Dan Alexa, după ce a analizat lupta pentru titlul din Liga 1
Liga 1 • 25 mart., 8:32
Verdictul lui Dan Alexa, după ce a analizat lupta pentru titlul din Liga 1: „Este reţeta succesului!”
Daniel Niculae a făcut anunţul în presa din Portugalia despre transferul lui Albion Rrahmani
Liga 1 • 24 mart., 19:39
Daniel Niculae a făcut anunţul în presa din Portugalia despre transferul lui Albion Rrahmani de la Rapid