Închide meniul

Rapid – Chindia Târgoviște 1-0. Meciul aşteptat de 6 ani de giuleşteni. Victorie sărbătorită cu 15.000 de fani

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 iulie 2021, 23:20

Rapid – Chindia Târgoviște 1-0. Meciul aşteptat de 6 ani de giuleşteni. Victorie sărbătorită cu 15.000 de fani

Prime speciale la Rapid

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Rapid a învins-o pe Chindia cu 1-0, cu golul lui Adrian Bălan din minutul 57. 15.000 de mii de fani au fost în tribunele Arenei Naţionale. Ei au aruncat torţe şi fumigene şi au întârziat startul partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultima victorie a Rapidului în prima ligă a fost obţinută cu acelaşi scor: 1-0, pe terenul Ceahlăului Piatra Neamţ. Edu Oridol a marcat în meciul de pe 11 mai 2015.

Săpunaru a fost şi atunci, şi acum pe teren. Din lotul din urmă cu 6 ani, portarul Drăghia s-a aflat pe bancă în meciul cu Chindia, iar Daniel Niculae a stat în tribună, din postura de preşedinte.

LIVE SCORE Rapid – Chindia Târgoviște 1-0

Update: Final de meci.

Update: Ocazie uriașă pentru Chindia! Daniel Florea, singur cu Horațiu Moldovan, a șutat lamentabil, direct în portarul Rapidului.

Reclamă

Update: Ocazie pentru Rapid! Cătălin Hlistei a prins un voleu de la distanță, cu piciorul stâng. Mingea s-a dus sub bară și a fost parată în ultima secundă de Dinu Moldovan.

Update: GOOOL Rapid! Adrian Bălan înscrie în minutul 57, după ce un adversar a încercat să repsingă, iar mingea s-a lovit de atacantul giuleştean.

Update: Ocazie Rapid! Adrian Bălan a reluat cu capul o centrare a lui Junior Morais.

Reclamă 4 / 0/3

Update: Rapdistul Adrian Bălan a bifat cea mai mare ocazie a meciului. După o centrare la bara a doua a lui Hlistei, Rareș Ilie a trimis balonul în centru pentru Bălan, dar șutul său s-a dus peste poartă.

Update: Ocazie Chindia! Daniel Florea a ajuns în poziţie excelentă, dar a şutat slab din colţul careului de 6 metri.

Update: Meciul a început cu cinci minute întârziere.

Update: Fanii au aprins torţe, iar startul meciului a fost întârziat.

Update: 15.000 de fani au cântat imnul Rapidului şi au creat o atmosferă superbă înainte de startul partidei. Galeria Rapidului a umplut primul inel al uneia intre peluze. Jucătorii Chindiei au privit cu admiraţie!

Reclamă

Echipele de start

Rapid: H. Moldovan – Belu-Iordache, Săpunaru, D. Grigore, Morais – Crepulja, A. Albu – Carnat, R. Ilie, Hlistei – Ad. Bălan
Antrenor: Mihai Iosif

Chindia: D. Moldovan – Căpușă, P. Iacob, Celea, C. Dinu – Neguț, S. Suciu, Popadiuc, A. Șerban – D. Popa, D. Florea
Antrenor: Emil Săndoi

Rapid – Chindia Târgoviște marchează primul meci în Liga 1 al giuleștenilor după o pauză de 6 ani. În tot acest timp, echipa a renăscut din ligile inferioare.

Fanii rapidişti iau cu asalt Arena Naţională pentru a asista la meciul cu Chindia. Patronul Rapidului, Victor Angelescu, estimează că în jur de 14.000 de rapidişti vor fi pe cel mai mare stadion al ţării.

Dimineață erau în jur de 9.000 (n.r.- bilete vândute pentru meciul cu Chindia), probabil o să fie 12-13-14 mii de suporteri. Eu cred că undeva de la 6-7.000 (n.r.- suporteri plătitori) în sus, cam atât îți trebuie ca să acoperi cheltuielile cu închirierea Arenei Naționale, dar ar fi fost mult mai mulți dacă nu existau restricțiile.

Am deschis doar primul inel, dar probabil se vor epuiza toate locurile. Am făcut un scetor dedicat legendelor, le-am dat abonamente la toți și cred că vor fi 50-60 de foști rapidiști. Am adus destui jucători care au jucat la Liga 1 sau cu experiență la nivel internațional. Fiind o echipă cu jucători aduși acum, omogenitatea va lipsi. Trebuie să știm ce înseamnă Liga 1 cât mai repede și vom vedea după 10-12 etape unde suntem”, a spus Victor Angelescu la Digisport.

 

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și