Închide meniul

Cine sunt adversarii lui CFR Cluj din turul trei preliminar al Champions League. Şansa revanşei după „coşmarul” de la Berna! Câţi bani pot câştiga ardelenii

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 iulie 2021, 14:02

Reclamă
Cine sunt adversarii lui CFR Cluj din turul trei preliminar al Champions League. Şansa revanşei după „coşmarul de la Berna! Câţi bani pot câştiga ardelenii

Adversarii lui CFR Cluj din turul trei preliminar al Champions League

Profimediaimages

În urma trageri la sorţi Nyon, deţinătoarea titlului din Liga 1 a aflat că va putea juca împotriva câştigătoarei dublei dintre Slovan Bratislava şi Young Boys. Trebuie mai întâi să o elimine pe campioana din Gibraltar, Lincoln Red Imps.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adversarii lui CFR Cluj din turul trei preliminar al Champions League

Pentru CFR Cluj poate fi un duel cu repetiţie. Împotriva elveţienilor a jucat chiar la finalul anului trecut. A dat peste Young Boys în grupele ultimei ediţii ale Europa League. Rondon a deschis scorul în meciul de acasă, dar galben-negrii au reuşit să smulgă un punct în Gruia.

Returul a fost dramatic, iar românii au scăpat printre degete calificarea în 16-imi. CFR a marcat în minutul 84, scor la care îşi vedeau visul împlinit. Arbitrul i-a acordat însă cartonaş roşu lui Bălgrădean, iar gazdele de la Berna au întors rezultatul. Nsame (90+3) şi Gaudino (90+6) au ajutat-o pe Young Boys să se impună cu 2-1 şi să termine grupa pe locul secund.

Există şi posibilitatea ca CFR Cluj să o aibă adversară pe Slovan Bratislava. Campioana Slovaciei a fost eliminată încă din primul tur al preliminariilor Champions League în 2020 şi 2021. În această ediţie a eliminat-o cu emoţii pe Shamrock Rovers (3-2 la general) şi acum încearcă să producă surpriza cu Young Boys.

Câţi bani primeşte CFR Cluj în UEFA Champions League

CFR Cluj şi-a asigurat deja o sumă importantă pentru calificarea în turul doi preliminar al Ligii Campionilor. În conturile clubului vor intra 660.000 de euro. Dacă trece şi de Lincoln Red Imps, echipa lui Marius Şumudică va încasa încă 480.000 de euro.

Reclamă

În cazul în care ajunge în play-off-ul Champions League, campioana României va reuşi să îşi asigure bugetul pentru tot sezonul. Ar fi sigură de calificarea în grupele Europa League şi de un cec de 8.630.000 de euro. Marele vis este accederea în grupele Ligii Campionilor, care ar fi recompensată cu 15.640.000 de euro!

Marius Şumudică, savuros după CFR Cluj – FC U Craiova 3-2

Antrenorul campioanei a explicat că golul decisiv, marcat cu un sfert de oră înainte de final, a venit în urma schimbărilor tactice făcute de el.

A intrat Păun în partea stângă, l-am mutat pe Petrila în dreapta. Iar Păun a centrat din stânga la golul lui Petrila. Astea sunt ale lui Şumudică! Am câştigat pentru că m-a dus bibilica! Mai încetaţi cu criticile!

Reclamă 4 / 0/3

Ce emoţii să ai, dacă ai câte 13-14 situaţii?! Mă uitam acum la statistică. Am avut peste 120 de atacuri, dintre care 89 periculoase! Echipa adversă a avut în jur de 60. Nu cred că se pune la îndoială victoria”, a declarat Marius Şumudică.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
Vezi toate știrile
Citește și