Închide meniul

Cine sunt adversarii lui CFR Cluj din turul trei preliminar al Champions League. Şansa revanşei după „coşmarul” de la Berna! Câţi bani pot câştiga ardelenii

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 iulie 2021, 14:02

Cine sunt adversarii lui CFR Cluj din turul trei preliminar al Champions League. Şansa revanşei după „coşmarul de la Berna! Câţi bani pot câştiga ardelenii

Adversarii lui CFR Cluj din turul trei preliminar al Champions League

Profimediaimages

În urma trageri la sorţi Nyon, deţinătoarea titlului din Liga 1 a aflat că va putea juca împotriva câştigătoarei dublei dintre Slovan Bratislava şi Young Boys. Trebuie mai întâi să o elimine pe campioana din Gibraltar, Lincoln Red Imps.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adversarii lui CFR Cluj din turul trei preliminar al Champions League

Pentru CFR Cluj poate fi un duel cu repetiţie. Împotriva elveţienilor a jucat chiar la finalul anului trecut. A dat peste Young Boys în grupele ultimei ediţii ale Europa League. Rondon a deschis scorul în meciul de acasă, dar galben-negrii au reuşit să smulgă un punct în Gruia.

Returul a fost dramatic, iar românii au scăpat printre degete calificarea în 16-imi. CFR a marcat în minutul 84, scor la care îşi vedeau visul împlinit. Arbitrul i-a acordat însă cartonaş roşu lui Bălgrădean, iar gazdele de la Berna au întors rezultatul. Nsame (90+3) şi Gaudino (90+6) au ajutat-o pe Young Boys să se impună cu 2-1 şi să termine grupa pe locul secund.

Există şi posibilitatea ca CFR Cluj să o aibă adversară pe Slovan Bratislava. Campioana Slovaciei a fost eliminată încă din primul tur al preliminariilor Champions League în 2020 şi 2021. În această ediţie a eliminat-o cu emoţii pe Shamrock Rovers (3-2 la general) şi acum încearcă să producă surpriza cu Young Boys.

Câţi bani primeşte CFR Cluj în UEFA Champions League

CFR Cluj şi-a asigurat deja o sumă importantă pentru calificarea în turul doi preliminar al Ligii Campionilor. În conturile clubului vor intra 660.000 de euro. Dacă trece şi de Lincoln Red Imps, echipa lui Marius Şumudică va încasa încă 480.000 de euro.

Reclamă

În cazul în care ajunge în play-off-ul Champions League, campioana României va reuşi să îşi asigure bugetul pentru tot sezonul. Ar fi sigură de calificarea în grupele Europa League şi de un cec de 8.630.000 de euro. Marele vis este accederea în grupele Ligii Campionilor, care ar fi recompensată cu 15.640.000 de euro!

Marius Şumudică, savuros după CFR Cluj – FC U Craiova 3-2

Antrenorul campioanei a explicat că golul decisiv, marcat cu un sfert de oră înainte de final, a venit în urma schimbărilor tactice făcute de el.

A intrat Păun în partea stângă, l-am mutat pe Petrila în dreapta. Iar Păun a centrat din stânga la golul lui Petrila. Astea sunt ale lui Şumudică! Am câştigat pentru că m-a dus bibilica! Mai încetaţi cu criticile!

Reclamă 4 / 0/3

Ce emoţii să ai, dacă ai câte 13-14 situaţii?! Mă uitam acum la statistică. Am avut peste 120 de atacuri, dintre care 89 periculoase! Echipa adversă a avut în jur de 60. Nu cred că se pune la îndoială victoria”, a declarat Marius Şumudică.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 21:15 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB 20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu Vezi toate știrile
Citește și