Închide meniul

"A dat penalty pentru că suntem români". Cristi Bălgrădean, acuze incredibile după ce a văzut roşu cu Young Boys. "Suntem prea mici!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 decembrie 2020, 19:12

"A dat penalty pentru că suntem români". Cristi Bălgrădean, acuze incredibile după ce a văzut roşu cu Young Boys. "Suntem prea mici!"

Profimediaimages

Arbitrul a acordat penalty la intervenţia lui Cristi Bălgrădean

Portarul lui CFR Cluj a văzut cartonaşul roşu în minutul 90, la faza la care elveţienii au primit penalty. "Centralul" partidei i-a transmis că l-a eliminat pentru proteste.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Bălgrădean, reacţie violentă după eşecul suferit de CFR Cluj cu Young Boys

"Suntem prea mici, probabil a dat penalty pentru că suntem români. E o dezamăgire mare în rândul echipei şi a României. Nu meritam să pierdem această calificare, dar după părerea mea acest arbitru a făcut să pierdem.

Nu am apucat să ajung la el. A zis că mi-a dat cartonaş roşu pentru proteste…ce proteste, că nu am apucat să ajung la el să îl întreb?! Aşa cred, că suntem prea mici. Cred că după aspectul jocului trebuia să meargă CFR Cluj în 16-imi. 

Cred eu că a văzut toată Europa. La fel a fost şi cu AS Roma. Acum iar penalty, dar a fost decisiv. Din păcate pentru CFR, pentru România, s-a terminat campania europeană.

Dezamăgirea este mare, probabil astăzi o să mai stăm să povestim la masă, iar de mâine trebuie să ne gândim la meciul cu FCSB de duminică", a declarat Cristi Bălgrădean la Digi Sport.

Reclamă

CFR Cluj a încheiat grupa A din Europa League pe locul 3. A înregistrat o singură victorie, cea cu CSKA Sofia.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid Vezi toate știrile
Citește și