Închide meniul

Seară nebună în preliminariile UEFA Champions League! Rapid Viena, victorie uriaşă în faţa Spartei Praga + Celtic s-a încurcat cu Midtjylland

Dragoș Vasile Publicat: 20 iulie 2021, 23:59

Reclamă
Seară nebună în preliminariile UEFA Champions League! Rapid Viena, victorie uriaşă în faţa Spartei Praga + Celtic s-a încurcat cu Midtjylland

Rapid Viena - Sparta Praga 2-1

Profimedia

Seară nebună în preliminariile UEFA Champions League! Rapid Viena, victorie uriaşă în faţa Spartei Praga

Ladislav Krejci a deschis rapid tabela pentru cehi, în minutul 3. Oaspeţii au fost în avantaj până în minutul 63, când Christoph Knasmullner a stabilit rezultatul final cu o „dublă” reuşită în doar 8 minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gazdele au dominat şi la capitolul posesie, 57% faţă de 43%, dar şi la ocazii de gol. Austriecii au expediat 14 şuturi, dintre care 7 au fost pe spaţiul porţii, în timp ce cehii au avut doar 7 ocazii, dintre care 2 şuturi pe spaţiul porţii.

Celtic s-a încurcat cu Midtjylland

Tot în această seară, Celtic s-a încurcat pe teren propriu cu Midtjylland. Abada a descis scorul în minutul 39, iar scoţienii au rămas în inferioritate numerică încă din minutul 44.

Egalitatea de pe teren a fost restabilită în minutul 56, îdupă ce Dreyer a văzut cartonaşul roşu. Evander a marcat pentru danezi şi a închis tabela, în minutul 66.

Reclamă
Reclamă 4

Lincoln Red Imps – CFR Cluj 1-2 | Victorie cu emoții pentru campioana României. Gabriel Debeljuh, „dublă” în 6 minute

Lincoln – CFR Cluj 1-2. Campioana României s-a impus cu emoții în Gibraltar, după ce a fost condusă la pauză. Gabriel Debeljuh a făcut „dubla” în partea secundă și a adus victoria pentru echipa lui Marius Șumudică.

Returul dintre CFR Cluj și Lincoln Red Imps este programat pe 28 iulie, în Gruia.

Reclamă

CFR Cluj venea după dubla dramatică cu Borac Banja Luka, după care ardelenii au obținut calificarea în urma scorului de 4-3, la general.

De partea cealaltă, Lincoln a obținut un succes categoric în turul 1 preliminar UCL, împotriva formației Fola, din Luxemburg, scor 7-2, la general.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și