Închide meniul
VIDEO

Preliminarii Liga Campionilor | „Super” Mario Gotze şi Eran Zahavi au făcut-o K.O. pe Galatasaray! Steaua Roşie s-a făcut de râs + Cât s-a terminat Slovan Bratislava – Young Boys, meciul care poate decide viitoare adversară a CFR-ului

Dragoș Vasile Publicat: 21 iulie 2021, 23:54 / Actualizat: 22 iulie 2021, 1:23

Reclamă
Preliminarii Liga Campionilor | „Super Mario Gotze şi Eran Zahavi au făcut-o K.O. pe Galatasaray! Steaua Roşie s-a făcut de râs + Cât s-a terminat Slovan Bratislava – Young Boys, meciul care poate decide viitoare adversară a CFR-ului

Mario Gotze

Profimedia

Mario Gotze şi Eran Zahavi au făcut-o K.O. pe Galatasaray în cel mai tare meci al serii

PSV – Galatasaray 5-1 a fost capul de afiş al serii în preliminariile Ligii Campionilor. „Super” Mario Gotze a reuşit o dublă de senzaţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida din Olanda a început tare. În prima repriză, Eran Zahavi a reuşit o „dublă” în 33 de minute, marcând primul gol chiar în minutul 2. Emre Kilinc a redus din diferenţă în minutul 42.

În repriza secundă, fostul campion mondial Mario Gotze a făcut spectacol. Germanul a dus scorul la 3-1 din pasa aceluiaşi Zahavi. După reuşită, fanii lui PSV au fost în delir. Aceştia i-au dedicat un cântec superstarului neamţ.

În minutul 84. Zahavi a reuşit hattrick-ul şi a stabilit soarta meciului. Returul se joacă săptămâna viitoare, în Turcia.

Reclamă

Steaua Roşie Belgrad s-a făcut de râs cu Kairat Almaty

Steaua Roşie Belgrad s-a făcut de râs în partida cu Kairat Almaty. Sârbii au pierdut în deplasarea din Kazahstan cu 1-2.

În prima repriză, Jose Kante a deschis scorul în minutul 24. În a doua jumătate a meciului, Dino Mikanovic şi-a băgat mingea în propria poartă, în minutul 57. Egalitatea nu a durat mult pe tabelă. Macky Bagnack a marcat golul victoriei, în minutul 79.

Reclamă 4 / 0/3

Remiză albă între Slovan Bratislava şi Young Boys. Câştigătoarea o poate întâlni pe CFR Cluj

CFR Cluj va avea o misiune dificilă dacă se califică în turul trei preliminar al Champions League. Campioana României poate da peste Young Boys sau Slovan Bratislava.

În meciul din această seară, cele două echipe au remizat, scor 0-0. S-au expediat doar 2 şuturi pe spaţiul porţii în 90 de minute.

În turul al doilea, echipa lui Marius Şumudică a câştigat partida tur cu Lincoln Red Imps, scor 2-1.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români Vezi toate știrile
Citește și