Închide meniul

Octavian Popescu, noul idol al fanilor de la FCSB. „Perla” lui Becali a urcat în peluză şi a cântat alături de ultraşi!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 iulie 2021, 23:31

Octavian Popescu, noul idol al fanilor de la FCSB. „Perla lui Becali a urcat în peluză şi a cântat alături de ultraşi!

Octavian Popescu, noul idol al fanilor de la FCSB

Captură PRO TV

„Perla” lui Becali a fost înlocuit în minutul 71 al meciului cu Şahtior Karagandy, din prima manşă a turului 2 preliminar din UEFA Conference League. În locul său a intrat Florinel Coman, cel care a revenit după patru luni pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu, noul idol al fanilor de la FCSB

Imediat după ce a fost schimbat, Octavian Popescu s-a dus spre fanii din peluză. I-a salutat şi chiar a urcat lângă ei.

Octavian Popescu, noul idol al fanilor de la FCSB
Octavian Popescu, noul idol al fanilor de la FCSB

Mai mult, Octavian Popescu a fost şi lider de galerie. A cântat alături de cei 5812 spectatori de pe Arena Naţională. Cei din Peluza Nord tocmai au revenit, oficial, la meciurile vicecampioanei.

Gigi Becali a refuzat 13 milioane de euro pe Octavian Popescu

Fost agent FIFA, Victor Becali deţine firma care îl reprezintă pe Octavian Popescu. El a confirmat oferta de 13 milioane de euro despre care Gigi Becali a spus că ar fi fost de la Juventus.

O refuz pentru că e un jucător pe care poţi să iei 50. Dacă-l dai pe ăla care poţi să iei 50 cu 13, nu o să mai iei niciodată 50! Am o perlă, o să iau 50! E jucător de geniu, nu-l scoate nimeni din echipă. Peste trei ani, poate o să iau 100. Din Italia e oferta, mi se pare că Juventus. Sunt mai multe cluburi care-s interesate. Când vorbeam cu unii, mă sunau alţii. Eu l-am botezat, l-am făcut creștin-ortodox”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

Reclamă

Pe lângă cele 13 milioane de euro, Gigi Becali ar fi urmat să păstreze și 15% din drepturile pentru Octavian Popescu. Transferul l-ar fi depășit pe cel al lui Dennis Man la Parma.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:06 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Meci „de foc” în Bănie! Blănuță, gol la 2 minute după reușita lui Anselmo 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” Vezi toate știrile
Citește și