Închide meniul

Peluza Nord, back in business! Mii de suporteri, alături de FCSB în confruntarea cu Şahtior Karagandy. Fanii au continuat războiul cu Armata!

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 22 iulie 2021, 22:22

Peluza Nord, back in business! Mii de suporteri, alături de FCSB în confruntarea cu Şahtior Karagandy. Fanii au continuat războiul cu Armata!

Peluza Nord nu mai merge la meciurile lui FCSB

Captură ProTV

Peluza Nord, back in business! Mii de suporteri, alături de FCSB în confruntarea cu Şahtior Karagandy

Suporterii din Peluza Nord s-au ţinut de cuvânt. Au revenit la meciurile FCSB-ului chiar la debutul favoriţilor în UEFA Conference League. Mii de fani, în jur de 4.000, au fost prezenţi pe Arena Naţională, unde au continuat răboiul cu Armata.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de startul meciului, fanii au „complotat” cu crainicul stadionului, care a strigat „Sunteți aici pentru că FCSB este”, după care fanii au completat cu „Steaua”.

„Peluza Nord Steaua” este de partea lui Gigi Becali în războiul cu Armata

„Peluza Nord Steaua” și-a anunțat recent revenirea. Aceștia au refuzat să mai vină pe stadion în momentul în care a început războiul dintre Gigi Becali și Armată, pentru marca Steaua. Dacă ”Peluza Sud Steaua” a mers alături de cei de la CSA, ”Nordul” va susține FCSB.

Până acum au mers alături de FCSB doar cei din grupul condus de Gheorghe Mustață, acum se pare că acestora li se vor alătura și cei din celelalte grupări. Este primul mesaj oficial pe care-l dau cei de la „Peluza Nord Steaua”, privind revenirea alături de FCSB.

„Anii au trecut, neintelegerile au continuat, parerile nu s-au schimbat iar pe zi ce trece pentru fiecare din noi a devenit clar ce ne dorim si unde ne situam! Ne vrem inapoi echipa pe care o sustinem neincetat inca din copilarie. Vrem un fotbal curat cu peluza plina, vrem pasiune pentru culorile indragite. Vrem ca fotbalul sa fie despre jucatori si suporteri nu despre patroni sau judecatori.

Reclamă

Ne-am saturat de cei care decid cum si pe cine am incurajat ani la rand, de procese, de comunicate, de promisiuni, de certuri in mediul online si de dusmanii din spatele tastaturii! Incepand de joi, nu vom mai trai emotiile meciurilor in fata calculatorului sau al televizorului. Vocea noastra va fi auzita meci de meci din Peluza Nord. Va asteptam alaturi de noi, la un drum greu, imbracati in negru, cu esarfe, cu steaguri si cu pasiunea care va caracterizeaza!„, se arată în mesajul publicat de fanii de la „Peluza Nord Steaua” pe pagina lor de Facebook.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și