Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan nu mai stă la discuții. I-a cerut lui Laurențiu Reghecampf să se hotărască în privința divorțului. „E liber să o facă!”

Publicat: 23 iulie 2021, 14:52

Reclamă
Anamaria Prodan nu mai stă la discuții. I-a cerut lui Laurențiu Reghecampf să se hotărască în privința divorțului. „E liber să o facă!”

Laurențiu Reghecampf este în plin scandal de divorț cu Anamaria Prodan

Colaj Instagram

Anamaria a ales să se mute în apartamentul din Dubai pentru a sta cât mai departe de scandalul în care a fost implicată. Soțul său a fost acuzat că ar avea relații extraconjugale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan i-a cerut lui Laurențiu Reghecampf să se hotărască în privința divorțului

Dacă cineva vrea sa părăsească lumea noastră mirifică, e liber să o facă! Noi avem datoria față de noi, față de copii, față de prieteni și de cunoscuti și mai ales față de nepoți, căci asta așteptăm acum, să trăim decent și să fim aceeași familie de vis exact așa cum am fost și până acum!„, a declarat Anamaria Prodan la digisport.ro.

Agentul de jucători a ținut să asigure că nu o interesează cine sunt femeile despre care s-a zvonit că ar fi amantele lui Laurențiu Reghecampf.

Credeți că am timp să verific nume de… nici nu știu cum să le numesc, că-s niște nefericite. Mă întrebați dacă am vorbit cu ele? Eu vorbesc cu amante? Caciuc și Raiciu și am uitat cele două nume noi vehiculate sunt ce pentru familia mea? Nimic! Păi, numele lor figurează în fiecare scandal din familiile puternice.

Am văzut acum Raiciu cu familia Antoniei. Habar nu am cine sunt! Mă întreabă toți de ce nu verific ce a făcut Reghe„, a dezvăluit Anamaria Prodan.

Reclamă

Laurenţiu Reghecampf trece prin momente dramatice

În prag de divorţ, soţul Anamariei Prodan este măcinat de problemele de sănătate ale mamei sale.

Mama lui Laurenţiu Reghecampf trece prin momente grele. Aceasta se luptă cu o boală teribilă. Laurenţiu Reghecampf a confirmat problemele mari de sănătate cu care se confruntă mama sa şi spune că nu se mai gândeşte nimic altceva în acest moment.

Mă înţelegeţi că în condiţiile în care mama mea e în situaţia asta, în care urmează un tratament de combatere a cancerului, nu mă mai interesează nimic altceva, nici lucrurile banale, nici fotbalul!”, a spus Laurenţiu Reghecampf pentru Playsport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și