Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Povestea lui Alexandru Ioniță: ”Mergeam cu basculanta la stadion!” Cine i-a zis ”Bulgaru’”: ”Eram mic și îndesat :)”. Cum și-a cumpărat prima pereche de ghete

Silviu Corneanu Publicat: 23 iulie 2021, 16:00

Reclamă
Povestea lui Alexandru Ioniță: ”Mergeam cu basculanta la stadion!” Cine i-a zis ”Bulgaru”: ”Eram mic și îndesat :)”. Cum și-a cumpărat prima pereche de ghete

Alexandru Ioniță și-a spus povestea la AS.ro LIVE

AS.ro

Povestea lui Alexandru Ioniță începe pe când avea 6 ani, în Giulești. A fost dus de unchiul său, pentru că tatăl său era mai mereu în curse.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La 6 ani am ajuns prima dată la Rapid. Am făcut fotbal la Rapid de la 6 ani până m-am transferat la Astra. Mama m-a trimis printr-un unchi care stătea aproape de stadion.

Nu eram foarte mulți de vârsta mea. Acolo l-am întâlnit pe domnul Sandu Neagu. El mi-a dat porecla Bulgaru’, pentru că eram mic, îndesat, cu capul mare 🙂”, a spus Ioniță la AS.ro LIVE.

Povestea lui Alexandru Ioniță

”Bulgaru’” a povestit cum și-a luat primele ghete. Tatăl său a fost cel care i le-a cumpărat, după ce a vândut o basculantă. Cum îl strigau prieteni după ce a debutat la prima echipă.

Reclamă

Primele ghete mi le-a luat tata, pe la 14 ani. A vândut tata o basculantă și mi-a luat primele ghete profesioniste. Cei din jurul meu s-au schimbat.

Toată lumea mă știa de Bulgaru’, din Giulești Sârbi unde m-am născut, până la stadionul Giulești. Cu toții strigau la mine Bulgaru’, după ce am debutat la prima echipă mă strigau Ioniță. Stai, mă, că sunt Bulgaru’ 🙂”, a povestit Ioniță, amuzat, la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

Alexandru Ioniță mergea cu basculanta la stadion

Tatăl lui Ioniță ducea fanii la stadion cu basculanta. ”Bulgaru’” a povestit la AS.ro LIVE cum ajungea de la blocul său la arena din Giulești.

Nu îmi mai aduc aminte primul meci, dar mi-a zis tata că mergeam din Giulești cu basculanta. De când pleca de acasă până la stadion se urcau suporterii și-i ducea la stadion”, susține Ioniță.

Alexandru Ioniță a ajuns la 26 de ani și este cotat la 100.000 de euro de transfermarkt.com.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și