Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Povestea lui Alexandru Ioniță: ”Mergeam cu basculanta la stadion!” Cine i-a zis ”Bulgaru’”: ”Eram mic și îndesat :)”. Cum și-a cumpărat prima pereche de ghete

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 23 iulie 2021, 16:00

Povestea lui Alexandru Ioniță: ”Mergeam cu basculanta la stadion!” Cine i-a zis ”Bulgaru”: ”Eram mic și îndesat :)”. Cum și-a cumpărat prima pereche de ghete

Alexandru Ioniță și-a spus povestea la AS.ro LIVE

AS.ro

Povestea lui Alexandru Ioniță începe pe când avea 6 ani, în Giulești. A fost dus de unchiul său, pentru că tatăl său era mai mereu în curse.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La 6 ani am ajuns prima dată la Rapid. Am făcut fotbal la Rapid de la 6 ani până m-am transferat la Astra. Mama m-a trimis printr-un unchi care stătea aproape de stadion.

Nu eram foarte mulți de vârsta mea. Acolo l-am întâlnit pe domnul Sandu Neagu. El mi-a dat porecla Bulgaru’, pentru că eram mic, îndesat, cu capul mare 🙂”, a spus Ioniță la AS.ro LIVE.

Povestea lui Alexandru Ioniță

”Bulgaru’” a povestit cum și-a luat primele ghete. Tatăl său a fost cel care i le-a cumpărat, după ce a vândut o basculantă. Cum îl strigau prieteni după ce a debutat la prima echipă.

Reclamă

Primele ghete mi le-a luat tata, pe la 14 ani. A vândut tata o basculantă și mi-a luat primele ghete profesioniste. Cei din jurul meu s-au schimbat.

Toată lumea mă știa de Bulgaru’, din Giulești Sârbi unde m-am născut, până la stadionul Giulești. Cu toții strigau la mine Bulgaru’, după ce am debutat la prima echipă mă strigau Ioniță. Stai, mă, că sunt Bulgaru’ 🙂”, a povestit Ioniță, amuzat, la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

Alexandru Ioniță mergea cu basculanta la stadion

Tatăl lui Ioniță ducea fanii la stadion cu basculanta. ”Bulgaru’” a povestit la AS.ro LIVE cum ajungea de la blocul său la arena din Giulești.

Nu îmi mai aduc aminte primul meci, dar mi-a zis tata că mergeam din Giulești cu basculanta. De când pleca de acasă până la stadion se urcau suporterii și-i ducea la stadion”, susține Ioniță.

Alexandru Ioniță a ajuns la 26 de ani și este cotat la 100.000 de euro de transfermarkt.com.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și