Închide meniul
VIDEO

OFICIAL | Jadon Sacho, cel mai scump transfer al verii. Cât i-a plătit Manchester United lui Borussia Dortmund. „Aici e casa lui!” / „Un vis devenit realitate!”

Publicat: 23 iulie 2021, 17:06

Reclamă
OFICIAL | Jadon Sacho, cel mai scump transfer al verii. Cât i-a plătit Manchester United lui Borussia Dortmund. „Aici e casa lui! / „Un vis devenit realitate!

Jadon Sancho, transferat oficial de Manchester United

Profimedia

Jadon Sancho este cel mai scump transfer realizat în această vară în fotbalul mondial. Fotbalistul în vârstă de 21 de ani a revenit oficial în Anglia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jadon Sacho, prezentat oficial de Manchester United

Sancho a semnat cu Manchester United un acord valabil cinci sezoane. Crescut de rivala Manchester City, acesta a evoluat din 2017 la Borussia Dortmund.

„Aici este casa lui. Aici este locul de care aparţine. Jadon Sancho este United”, au scris „diavolii” de contul oficial de Twitter, unde au prezentat un clip special cu noua lor vedetă

„Să joc la Manchester United este un vis devenit realitate şi abia aştept meciurile din Premier League”, a declarat Jadon Sancho, care a fost prezentat oficial de clubul de pe Old Trafford. El a transmis şi un mesaj separat pe care l-a filmat cu telefonul mobil: „Salut, fani ai lui United. În sfârşit, aşteptarea s-a terminat. Sunt aici. Ne vedem pe old Trafford pe 14 august”.

Reclamă

Jadon Sancho, finalist la Euro 2020

Transferul lui Sancho era stabilit de mai mult timp, dar a devenit abia acum oficial. Fotbalistul a fost prezent la Euro 2020, unde a jucat finala alături de naţionala Angliei.

Jadon Sancho a fost printre cei care au ratat la loviturile de departajare în meciul decisiv contra Italiei.

Reclamă 4 / 0/3

22 meciuri şi 3 goluri are Sancho pentru prima reprezentativă a Angliei.

La Borussia Dortmund, el a adunat cifre impresionante. În 137 de meciuri, în toate competiţiile, el a înscris 50 de goluri şi a oferit 64 de pase decisive.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul 15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) 15:34 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris 15:15 Neluţu Varga a anunţat că CFR Cluj are un nou preşedinte: „Va avea puteri depline!” Lovitură de proporţii dată de ardeleni 14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” 13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian Vezi toate știrile
Citește și