Închide meniul
VIDEO

OFICIAL | Jadon Sacho, cel mai scump transfer al verii. Cât i-a plătit Manchester United lui Borussia Dortmund. „Aici e casa lui!” / „Un vis devenit realitate!”

Reclamă

Publicat: 23 iulie 2021, 17:06

OFICIAL | Jadon Sacho, cel mai scump transfer al verii. Cât i-a plătit Manchester United lui Borussia Dortmund. „Aici e casa lui! / „Un vis devenit realitate!

Jadon Sancho, transferat oficial de Manchester United

Profimedia

Jadon Sancho este cel mai scump transfer realizat în această vară în fotbalul mondial. Fotbalistul în vârstă de 21 de ani a revenit oficial în Anglia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jadon Sacho, prezentat oficial de Manchester United

Sancho a semnat cu Manchester United un acord valabil cinci sezoane. Crescut de rivala Manchester City, acesta a evoluat din 2017 la Borussia Dortmund.

„Aici este casa lui. Aici este locul de care aparţine. Jadon Sancho este United”, au scris „diavolii” de contul oficial de Twitter, unde au prezentat un clip special cu noua lor vedetă

„Să joc la Manchester United este un vis devenit realitate şi abia aştept meciurile din Premier League”, a declarat Jadon Sancho, care a fost prezentat oficial de clubul de pe Old Trafford. El a transmis şi un mesaj separat pe care l-a filmat cu telefonul mobil: „Salut, fani ai lui United. În sfârşit, aşteptarea s-a terminat. Sunt aici. Ne vedem pe old Trafford pe 14 august”.

Reclamă

Jadon Sancho, finalist la Euro 2020

Transferul lui Sancho era stabilit de mai mult timp, dar a devenit abia acum oficial. Fotbalistul a fost prezent la Euro 2020, unde a jucat finala alături de naţionala Angliei.

Jadon Sancho a fost printre cei care au ratat la loviturile de departajare în meciul decisiv contra Italiei.

Reclamă 4 / 0/3

22 meciuri şi 3 goluri are Sancho pentru prima reprezentativă a Angliei.

La Borussia Dortmund, el a adunat cifre impresionante. În 137 de meciuri, în toate competiţiile, el a înscris 50 de goluri şi a oferit 64 de pase decisive.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și