Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali, convins că are antrenor de top. Cum l-a cucerit Todoran după numai două meciuri. Patronul lui FCSB a pus tunurile pe un jucător. „Nu ai voie să faci aşa ceva!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 iulie 2021, 8:10

Reclamă
Gigi Becali, convins că are antrenor de top. Cum l-a cucerit Todoran după numai două meciuri. Patronul lui FCSB a pus tunurile pe un jucător. „Nu ai voie să faci aşa ceva!

Gigi Becali, dispus să plătească testarea tuturor jucătorilor din Liga 1

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Roş-albaştrii nu au mai câştigat titlul de şase ani. Nu au avut cel mai bun start nici în această ediţie de campionat. Au remizat cu FC Botoşani, într-un meci în care Florin Tănase a ratat un penalty.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, convins că are antrenor de top. Jucătorul de la FCSB care fost criticat de patron

Dinu Todoran a obţinut prima victorie pe banca vicecampioanei joi, pe Arena Naţională. Jucătorii săi au învins-o la limită pe Şahtior Karagandy, scor 1-0, în prima manşă a turului 2 preliminar din Conference League.

Chiar dacă FCSB a avut mari emoţii pe final, Gigi Becali s-a declarat mulţumit de ceea ce a văzut. L-a încântat posesia de 62% pe care au avut-o roş-albaştrii în faţa echipei din Kazahstan.

Mi-a plăcut echipa. Pe mine mă interesează să ţinem mingea, să nu dăm nicio şansă adversarului. Mie chiar mi-a plăcut„, a declarat Gigi Becali pentru AS.ro.

Finanţatorul lui FCSB a avut şi un motiv de supărarea. Iulian Cristea a făcut o gafă uriaşă în minutul 86, iar un jucător al oaspeţilor a fost la un pas să înscrie. A fost nevie de intervenţia senzaţională a lui Andrei Vlad.

Reclamă

Gigi Becali, avertisment pentru Iulian Cristea

Singurul care m-a nemulţumit a fost Cristea, atât! A făcut o gafă pe care nu ai voie să o faci niciodată în viaţa ta„, a răbufnit Gigi Becali.

Patronul vicecampioanei este decis să ia şi măsuri. Le-a dat ordin angajaţilor săi să transfere de urgenţă un fundaş. Fostul fundaş de „fier” de la CFR Cluj, Paulo Vinicius, este principala ţintă a lui FCSB.

Vinicius a fost transferat gratis, în vara lui 2017, de la Apollon Limassol la CFR Cluj. În Gruia, el a adunat 139 de meciuri, în care a marcat 16 goluri şi dat 3 pase de gol. A cucerit 4 titluri ale Ligii 1.

Reclamă 4 / 0/3

Brazilianul de 36 de ani nu a fost eliminat niciodată în tricoul lui CFR Cluj. El a luat 10 cartonaşe galbene. De altfel, în întreaga carieră a văzut „roşu” de doar cinci ori în peste 400 de meciuri.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:55 Prima reacţie a lui Radu Drăguşin după evoluţia spectaculoasă din Tottenham – Manchester City 0-2 8:22 Cum a fost supranumit Răzvan Lucescu de greci după ce a adus-o miraculos pe PAOK la un pas de un titlu istoric 8:14 FotoPe cine poate întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League! Un posibil adversar a „spulberat” FCSB! 7:42 Reacţia lui Mircea Lucescu după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Sunt mândru”! Pe cine a lăudat: „E mulţumită lui” 0:29 Florin Maxim a comparat-o pe Corvinul cu Real Madrid, după succesul istoric din Cupa României: „Aşa se câştigă!” 0:13 Dorinel Munteanu, la pământ după ce Oţelul a pierdut finala Cupei României: „Stau cam prost cu emoţiile!” 15
mai
23:56
Ce a făcut Dorinel Munteanu, în timpul loviturilor de departajare din finala Cupei României! Gestul a fost surprins imediat
15
mai
23:45
Corvinul merge în Europa League din Liga a 2-a! Oţelul va avea nevoie de două victorii pentru a juca în Europa!
15
mai
23:32
Câţi bani a încasat Corvinul, după ce a câştigat Cupa României! Succes istoric pentru echipa din Liga a 2-a
15
mai
23:10
Corvinul Hunedoara a câştigat Cupa României! Victorie istorică pentru echipa lui Florin Maxim, după lovituri de la 11 metri!
Vezi toate știrile
Citește și