Închide meniul

FCSB – Şahtior Karagandy 1-0 | Dinu Todoran, promisiune pentru Gigi Becali: „O să arătăm mult mai bine!” Ce a spus antrenorul roş-albaştrilor despre schimbările de la pauză

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 22 iulie 2021, 23:57

FCSB – Şahtior Karagandy 1-0 | Dinu Todoran, promisiune pentru Gigi Becali: „O să arătăm mult mai bine! Ce a spus antrenorul roş-albaştrilor despre schimbările de la pauză

Ce se întâmplă cu DInu Todoran după venirea lui Edi Iordănescu la FCSB

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Dinu Todoran, promisiune pentru Gigi Becali după FCSB – Şahtior Karagandy 1-0

Dinu Todoran a debutat cu un succes în cupele europene. FCSB a învins-o cu 1-0 pe Şahtior Karagandy, iar antrenorul i-a făcut o promisiune lui Gigi Becali. Asigură că echipa va arăta mult mai bine în următoarele meciuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La pauză, tinerii Alexandru Musi (17 ani) şi Ianis Stoica (18 ani) le-au luat locul lui Ionuţ Vînă şi Olimpiu Moruţan. Întrebat despre schimbări, Todoran a explicat că toţi jucătorii vor primi şanse.

„Mă aşteptam să avem un meci greu, este o echipă care s-a închis bine. E o victorie, un prim meci în Conference League şi o să arătăm şi mai bine. Mă bucur că a venit Peluza, păcat că nu am mai reuşit să înscriem. Suntem favoriţi şi pentru calificare. E normal, e început de campionat. Am avut o perioadă scurtă, dar uşor-uşor o să fim la 100.

Ne-am pregătit să jucăm din 3 în 3 zile. Toţi jucătorii care sunt la noi trebuie să fie pregătiţi să fie titulari. Sunt doi copii tineri, de perspectivă. Ideea e că o să avem prospeţimea de care avem nevoie. Andrei este un portar de echipă naţională. Am presat, am avut posesie. A fost o greşeală a lui Iulian. Suntem foarte bine”, a declarat Dinu Todoran la Pro X.

Citește și:

FCSB – Şahtior Karagandy 1-0. Roş-albaştrii, debut cu dreptul în Conference League! Andrei Cordea, execuţie superbă. Andrei Vlad, salvator pe finalul meciului

FCSB este singura echipă din România care a debutat cu dreptul în UEFA Conference League. Roş-albaştrii au învins-o pe Şahtior Karagandy, scor 1-0.

Reclamă

Golul victoriei a fost reuşit de Andrei Cordea, fotbalist transferat în această vară de la Academica Clinceni pentru 50.000 de euro, în minutul 38. Noul preferat al lui Gigi Becali a trimis un şut puternic de la 25 de metri la care portarul Shatskiy a rămas fără replică. Alexandru Creţu, un alt fotbalist transferat vara aceasta de FCSB, i-a dat pasa de gol lui Cordea.

O contribuţie decisivă la rezultat a avut-o şi Andrei Vlad, care a avut mai multe parade de senzaţie pe finalul meciului.

Returul Şahtior Karagandy – FCSB se joacă săptămâna viitoare, pe 29 iulie, în Kazahstan.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și