Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali, convins că are antrenor de top. Cum l-a cucerit Todoran după numai două meciuri. Patronul lui FCSB a pus tunurile pe un jucător. „Nu ai voie să faci aşa ceva!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 iulie 2021, 8:10

Reclamă
Gigi Becali, convins că are antrenor de top. Cum l-a cucerit Todoran după numai două meciuri. Patronul lui FCSB a pus tunurile pe un jucător. „Nu ai voie să faci aşa ceva!

Gigi Becali, dispus să plătească testarea tuturor jucătorilor din Liga 1

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Roş-albaştrii nu au mai câştigat titlul de şase ani. Nu au avut cel mai bun start nici în această ediţie de campionat. Au remizat cu FC Botoşani, într-un meci în care Florin Tănase a ratat un penalty.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, convins că are antrenor de top. Jucătorul de la FCSB care fost criticat de patron

Dinu Todoran a obţinut prima victorie pe banca vicecampioanei joi, pe Arena Naţională. Jucătorii săi au învins-o la limită pe Şahtior Karagandy, scor 1-0, în prima manşă a turului 2 preliminar din Conference League.

Chiar dacă FCSB a avut mari emoţii pe final, Gigi Becali s-a declarat mulţumit de ceea ce a văzut. L-a încântat posesia de 62% pe care au avut-o roş-albaştrii în faţa echipei din Kazahstan.

Mi-a plăcut echipa. Pe mine mă interesează să ţinem mingea, să nu dăm nicio şansă adversarului. Mie chiar mi-a plăcut„, a declarat Gigi Becali pentru AS.ro.

Finanţatorul lui FCSB a avut şi un motiv de supărarea. Iulian Cristea a făcut o gafă uriaşă în minutul 86, iar un jucător al oaspeţilor a fost la un pas să înscrie. A fost nevie de intervenţia senzaţională a lui Andrei Vlad.

Reclamă

Gigi Becali, avertisment pentru Iulian Cristea

Singurul care m-a nemulţumit a fost Cristea, atât! A făcut o gafă pe care nu ai voie să o faci niciodată în viaţa ta„, a răbufnit Gigi Becali.

Patronul vicecampioanei este decis să ia şi măsuri. Le-a dat ordin angajaţilor săi să transfere de urgenţă un fundaş. Fostul fundaş de „fier” de la CFR Cluj, Paulo Vinicius, este principala ţintă a lui FCSB.

Vinicius a fost transferat gratis, în vara lui 2017, de la Apollon Limassol la CFR Cluj. În Gruia, el a adunat 139 de meciuri, în care a marcat 16 goluri şi dat 3 pase de gol. A cucerit 4 titluri ale Ligii 1.

Reclamă 4 / 0/3

Brazilianul de 36 de ani nu a fost eliminat niciodată în tricoul lui CFR Cluj. El a luat 10 cartonaşe galbene. De altfel, în întreaga carieră a văzut „roşu” de doar cinci ori în peste 400 de meciuri.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off Vezi toate știrile
Citește și