Închide meniul
Foto

Simona Halep, nuntă de vis cu Toni Iuruc. Cum a arătat Simona la cel mai important eveniment din viața ei. Imaginile virale

Antena Sport Publicat: 24 iulie 2021, 2:09 / Actualizat: 24 iulie 2021, 10:42

Reclamă
Simona Halep, nuntă de vis cu Toni Iuruc. Cum a arătat Simona la cel mai important eveniment din viața ei. Imaginile virale

Simona Halep, nuntă de vis cu Toni Iuruc

Instagram Dimciu Halep

Halep nu a putut participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din cauza unei accidentări, astfel că a avut timp să își organizeze cel mai important eveniment din viața ei. Totul a fost ținut în secret, puține persoane cunoscând detalii despre nunta anului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, nuntă de vis cu Toni Iuruc

Până să primească invitații, Simona s-a pregătit în cel mai mic detaliu. A ajuns pe mâinile unei artiste în make-up.

View this post on Instagram


A post shared by Liana Malcea (@lianaveverita)

Numai prietenii apropiați și familia au fost alături de campioana noastră, care a câștigat 22 de titluri WTA și premii de peste 37 de milioane de dolari. Nunta a avut loc la vila Simonei Halep și a lui Toni Iuruc, din Izvorani.

Reclamă

Prima imagine de la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc

Marele eveniment a avut loc lângă piscină, în aer liber. În apropierea casei de lux este și un teren de tenis. Vărul Simonei, Dimciu Halep, care este fotbalist, a fost printre puținii invitați care au postat imagini de la nuntă, pe rețelele sociale.

View this post on Instagram


A post shared by Simona Halep ❤️ (@simonahalep27_)

Reclamă 4 / 0/3

Simona a radiat în seara evenimentului. A apărut într-o imagine și alături de fotografii chemați să imortalizeze fiecare moment.

Simona Halep a îmbrăcat o rochie roșie în ziua în care i-a spus „Da” lui Toni Iuruc. Cei doi și-au făcut publică relația în 2019. Luna trecută, „Simo” s-a mândrit cu inelul de logodnă.

E foarte frumos şi îl port cu mândrie şi cu plăcere. A fost un moment deosebit, în trecut aş fi spus că e un moment banal. Impactul a fost mare, sunt foarte emoţionată şi mă bucur foarte mult să îl am pe Toni alături de mine. Am plecat la un drum frumos.

Chiar dacă nu îmi place să vorbesc despre viaţa mea personală, dar este adevărat, ne-am logodit. Am făcut pasul acesta, mă bucur foarte mult şi e un moment important din viaţa mea. Am o viaţă frumoasă. Vreau să dau totul pe teren, vreau să mai joc câţiva ani”, a spus Halep, într-o conferinţă de presă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și