Închide meniul

FCSB – Universitatea Craiova 4-1 | Andrei Cordea, omul meciului: „O emoţie pe care nu pot s-o descriu!” Mesaj categoric pentru rivalele la titlu: „Vrem să câştigăm fiecare meci!”

Dragoș Vasile Publicat: 25 iulie 2021, 23:38

Reclamă
FCSB – Universitatea Craiova 4-1 | Andrei Cordea, omul meciului: „O emoţie pe care nu pot s-o descriu! Mesaj categoric pentru rivalele la titlu: „Vrem să câştigăm fiecare meci!

Andrei Cordea a venit la FCSB de la Academica Clinceni

Andrei Cordea, într-un meci pentru FCSB /SPORT PICTURES

Andrei Cordea, omul meciului în FCSB – Universitatea Craiova 4-1

Cordea a fost omul meciului. A oferit două pase de gol şi a marcat din nou cu o execuţie superbă. Acesta a dezvăluit că prestaţiile sale se datorează faptului că a fost primit foarte bine la FCSB de coechipieri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Este un sentiment pe care nu pot să îl descriu. Am avut mai mulţi suporteri. Cunoşteam foarte mulţi jucători, m-am integrat foarte bine, iar băieţii m-au primit foarte bine. Este o emoţie pe care nu pot s-o descriu. Noi suntem la FCSB şi trebuie să câştigăm fiecare meci. Îmi fac treaba cât mai bine şi să câştig. Concentrarea s-a văzut. Nu ne puteam lua după un meci”, a declarat Andrei Cordea la Digi Sport.

FCSB – Universitatea Craiova 4-1 | Spectacol total pe Arena Naţională! „Perlele” lui Gigi Becali s-au întrecut în execuţii superbe

FCSB a făcut spectacol pe Arena Naţională în derby-ul cu Universitatea Craiova. Roş-albaştrii au câştigat la scor, 4-1.

Derby-ul de pe Arena Naţională a început tare. Olimpiu Moruţan a deschis scorul, în minutul 7, cu o „torpilă” de la aproape 30 de metri. Octavian Popescu a majorat avantajul după doar 9 minute. Acesta a marcat din pasa lui Andrei Cordea.

Spre finalul primei reprize, Andrei Cordea a dus scorul la 3-0 cu o nouă execuţie superbă. Acesta este al doilea meci consecutiv în care tânărul fotbalist înscrie pentru FCSB.

Reclamă

În repriza secundă, Mateiu şi-a băgat mingea în propria poartă, în minutul 60, iar Markovic a închis tabela, cu un gol venit după ce s-a distrat cu defensiva adversară.

În urma acestui rezultat, FCSB a urcat pe locul 3 în Liga 1, cu 4 puncte. De cealaltă parte, Universitatea Craiova rămâne pe locul 10, cu 3 puncte.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și