Închide meniul

Jocurile Olimpice 2020 | Cosmin Gîrleanu, atac dur la Federaţie după eşecul de la Tokyo: „Mi-e rușine să spun. Nu am avut recuperare după antrenament, sparring-parteneri, mâncare de campion”

Antena Sport Publicat: 26 iulie 2021, 15:31

Reclamă
Jocurile Olimpice 2020 | Cosmin Gîrleanu, atac dur la Federaţie după eşecul de la Tokyo: „Mi-e rușine să spun. Nu am avut recuperare după antrenament, sparring-parteneri, mâncare de campion

Jocurile Olimpice 2020 | Cosmin Gîrleanu, atac dur la Federaţie

Profimediaimages

„Nu mă dezavantajează înălțimea în ring, poate doar pregătirea. Mi-e rușine să spun, nu am avut parteneri de antrenament, meciuri, se știau dinainte astea. Dar sunt campion trec peste tot.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jocurile Olimpice 2020 | Cosmin Gîrleanu: „Nu am avut recuperare după antrenament, sparring-parteneri, mâncare de campion”

Nu am avut recuperare după antrenament, sparring-parteneri, mâncare de campion, și multe altele. Sunt calificat de un an de zile la Jocurile Olimpice, dar condițiile nu s-au îmbunătățit nici măcar atunci!

Domnul antrenor Dumitru Dorobanțu doar ce s-a zbătut pentru mine. El mai plătea, mai găsea un sponsor. COSR? Nu știu dacă era treaba COSR să-mi dea de mâncare. Eu sunt sportiv și-mi văd de treaba mea, eu doar boxez, nu sunt manager”, a spus Gîrleanu, citat de gsp.ro.

Cosmin-Petre Gîrleanu a fost eliminat, luni, în primul tur al turneului olimpic de box, la categoria -52 de kilograme. El a fost învins, la puncte, prin decizie 5-0, de bulgarul Daniel Panev Asenov.

Claudia Nechita a scris istorie

Claudia Nechita a scris istorie! A devenit prima pugilistă din România care câştigă o luptă la Jocurile Olimpice.

Reclamă

Românca a bătut-o la categoria 52 de kilograme pe Ramla Ali, o sportivă din Somalia. Aceasta a fost şi purtătoarea de drapel pentru Somalia. Claudia a învins-o, în optimi, decizie 5-0, pe somaleza Ramla Ali.

În sferturi, românca va boxa cu japoneza Sena Irie sau cu sportiva tunisiană Khouloud Hlimi Ep Moulahi.

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și