Închide meniul
Foto

Laurenţiu Reghecampf, pregătit pentru duelul cu naşul Adi Mutu. „Cu siguranţă aseară era foarte euforic, nu ar trebui să existe conflicte!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 iulie 2021, 18:12 / Actualizat: 27 iulie 2021, 20:07

Reclamă
Laurenţiu Reghecampf, pregătit pentru duelul cu naşul Adi Mutu. „Cu siguranţă aseară era foarte euforic, nu ar trebui să existe conflicte!”

Laurenţiu Reghecampf, pregătit pentru duelul cu naşul Adi Mutu

Reghecampf asigură că nu e loc de rivalitate la nivelul băncilor tehnice. Noul antrenor al câştigătoarei Supercupei României a dezvăluit că relaţia pe care o are cu Mutu nu va avea de suferit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf, pregătit pentru duelul cu naşul Adi Mutu

Când vom juca, fiecare dintre noi îşi va dori să câştige meciul. În afara terenului, relaţia dintre noi va fi aceeaşi, nu se schimbă cu absolut nimic. Nu cred că ar trebui să existe în nicio competiţie sportivă asemenea conflicte. După ce se termină competiţia sportivă, cu siguranţă vom avea aceeaşi relaţie pe care o avem şi acum.

Cu siguranţă aseară era foarte euforic, a reuşit să câştige un meci foarte greu şi îl felicit„, a declarat Laurenţiu Reghecampf la conferinţa de presă.

Adi Mutu a avut o primă reacţie despre venirea lui Reghecampf la Universitatea Craiova imediat după meciul FC U Craiova 1948 – Dinamo 1-0.

„E prietenul meu! A făcut o alegere importantă. Abia aştept să ne întâlnim aici pe Oblemenco. Aştept meciul direct din octombrie„, a spus Mutu când a fost întrebat de numirea surprinzătoare făcută de rivalii din Bănie.

Reclamă

Laurenţiu Reghecampf, la Universitatea Craiova până în 2023

Laurenţiu Reghecampf a ţinut să asigure că a venit la Universitatea Craiova pentru a câştiga titlul. S-a mutat în Bănie şi a semnat un contract valabil până în 2023 cu echipa patronată de Mihai Rotaru.

Este o experienţă nouă, un club mare, care îşi doreşte ceea ce îmi doresc şi eu, câştigarea campionatului şi a cât mai multor trofee. Începem cu un meci în două zile, un meci dificil (n.r. – returul cu Laci, după 0-1 în tur) după o partidă pierdută în deplasare, dar sunt sigur că jucătorii vor fi motivaţi, vor încerca să evolueze mult mai bine şi să uite ultimele două rezultate, care nu au fost pozitive„, a precizat Reghecampf.

Anamaria Prodan nu s-a mutat în Craiova alături de soţul ei. A rămas în Dubai.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:40 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea Vezi toate știrile
Citește și