Închide meniul
NEWS ALERT

Laurențiu Reghecampf, prezentat oficial la Universitatea Craiova: „Vreau să câştigăm campionatul!” Sorin Cârţu, în culmea fericirii: „Este omul potrivit!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 27 iulie 2021, 17:43

Laurențiu Reghecampf, prezentat oficial la Universitatea Craiova: „Vreau să câştigăm campionatul! Sorin Cârţu, în culmea fericirii: „Este omul potrivit!

Laurențiu Reghecampf, antrenor Universitatea Craiova

AS.ro

Laurențiu Reghecampf, prezentat oficial la Universitatea Craiova

Experimentatul antrenor a venit în Bănie cu singur gând: câştigarea titlului. Debutul oficial îl va avea la returul cu KF Laci din UEFA Conference League. În tur, oltenii au pierdut cu 0-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Sunt foarte bucur că vă renîntâlnesc. Ştiţi că nu sunt prea darnic în interviuri şi apariţii. Este o experienţă mare, un club mare, care îşi doreşte ce îmi doresc şi eu, adică câştigarea campionatulul şi trofee. Va fi un meeci dificil cu Laci, trebuie concentrare multă. Trebuie să ne calificăm mai departe în această competiţie”, a declarat Laurențiu Reghecampf în cadrul unei conferinţe de presă.

Sorin Cârţu, preşedintele oltenilor, a fost în culmea fericirii la prezentarea lui Reghe. Legenda alb-albaştrilor are încredere deplină în tehnician.

„Un antrenor foarte cunoscut în România, cu rezultate foarte bune, cu un CV remarcabil. Performanţe pe care le-a obţinut în principal cu clubul Steaua… sau FCSB. Considerăm că alegerea pe care am făcut-o este una cu care să obţinem acel obiectiv maxim pe care ni l-am propus de câţiva ani şi pe care l-am tot pierdut pe final. Eu chiar cred, e o doză mare de realism să spunem că Laurenţiu Reghecampf e omul potrivit pentru a ne îndeplini aceste aşteptări”, a declarat Sorin Cârţu, preşedintele oltenilor.

Citește și:

Ce jucători vrea Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova și ce sistem va folosi

Laurențiu Reghecampf a fost dat de gol de fostul secund. Panduru felicită numirea lui Reghe la Craiova. Fostul internațional a anunțat că echipa din Bănie va evolua în sistemul 4-3-3.

Reclamă

Panduru a anunțat faptul că Reghecampf va mai aduce cel puțin doi jucători la Craiova. Este vorba despre Paul Anton și Andrei Ciobanu. Aceștia vor intra direct titulari la mijlocul terenului.

„Da, are nevoie de jucători şi vor veni. Şi despre Ciobanu s-a vorbit. Mi se par variante bune, Ciobanu şi Anton. El probabil că va juca 4-3-3, că aşa îi place. La Al Wasl a jucat aşa, avea şi jucători pentru sistemul ăsta”, a anunțat Basarab Panduru la Telekom Sport.

Ce salariu i-a pregătit Mihai Rotaru lui Laurenţiu Reghecampf

Laurenţiu Reghecampf este aşteptat cu un salariu uriaş la Craiova. El urmează să încaseze 1 milion de euro în cei doi ani de contract, potrivit fanatik.ro. De asemenea, Reghe poate primi încă 1 milion de euro ca bonus, dacă reuşeşte calificarea în grupele Champions League.

Reclamă 4 / 0/3

„E o lovitură de imagine. E foarte bine că s-a dus la Craiova. Rotaru e un patron care dă banii, nu are de ce să nu se înțeleagă cu patronul”, a spus fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Dragomir îl avertizează însă pe Laurenţiu Reghecampf că va avea viaţă grea în Oltenia, dacă nu va obţine rapid rezultate.

„La Craiova e greu să reziști daca nu iei campionatul, dacă nu ai rezultate. O să vedem ce va face. O să fie o bătălie interesantă”, a mai spus Mitică Dragomir.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și