Închide meniul

Adrian Mutu, mândru după FC U Craiova 1948 – Dinamo 1-0. „Am dominat tot meciul!” Mesajele „Briliantului” pentru Laurenţiu Reghecampf şi Mirel Rădoi

Reclamă

Publicat: 27 iulie 2021, 0:30

Adrian Mutu, mândru după FC U Craiova 1948 – Dinamo 1-0. „Am dominat tot meciul! Mesajele „Briliantului pentru Laurenţiu Reghecampf şi Mirel Rădoi

Adrian Mutu, apărat înainte de FC U Craiova 1948 - FCSB

Hepta

Adrian Mutu a câştigat primul său meci ca antrenor la FC U Craiova. El a spus că succesul a fost pe deplin meritat şi a lăudat atmosfera creată de cei 10.000 de fani din tribune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu, după FC U Craiova 1948 – Dinamo 1-0: „Am dominat tot meciul”

„Îmbucurător să vezi atâta lume la stadion. Aşa ar trebui să fie la toate meciurile din Liga 1. Cred că am dominat tot meciul. Am avut o idee de joc. E normal să fie şi momente când cealaltă echipă are o reacţie de orgoliu. Pe undeva era şi frica asta de a câştiga. Poate a contat şi asta”, a declarat Adrian Mutu.

Victoria lui FC U Craiova a venit în urma unei pase de geniu, cu exteriorul, a lui Bauza. „Nu, nu l-am învăţat eu. Este talentul lui!”, a glumit Adrian Mutu, care s-a bucurat că Laurenţiu Reghecampf s-a înţeles cu rivala Universitatea Craiova.

„Prietenul meu! A făcut o alegere importantă. Abia aştept să ne întâlnim aici pe Oblemenco”, i-a transmis Mutu lui Reghe, alături de care a lucrat în Emiratele Arabe, la Al Wahda.

Fostul selecţioner al naţionalei de tineret i-a lăsat locul lui Rădoi la Jocurile Olimpice, unde România a fost învinsă cu 4-0 de Coreea de Sud. „Un scor greu de digerat pentu Mirel şi pentru băieţi. Sper să aibă puterea să treacă peste acest hop”, a mai spus Adrian Mutu, la Digi Sport.

Reclamă

FC U Craiova, prima victorie în Liga 1

FC U Craiova 1948 a câştigat derby-ul cu Dinamo, scor 1-0. Hugo Vieira a decis confruntarea de pe Ion Oblemenco. Portughezul a marcat în minutul 65, din pasa fabuloasă a lui Bauza. Cu câteva minute mai devreme, Moldoveanu a lovit bara.

În urma acestui rezultat, ambele echipe au 3 puncte după primele două etape. Oltenii au următorul meci în deplasare cu FC Voluntari, în timp ce Dinamo o aşteaptă pe Academica Clinceni pe teren propriu.

Incidente între fani la FC U Craiova – Dinamo

Aproape 10.000 de fani au venit în tribune la derby-ul dintre FC U Craiova şi Dinamo. Cu 4.000 mai puţini decât limita impusă de autorităţi, din cauza pandemiei.

Reclamă 4 / 0/3

Fanii olteni au făcut spectacol în peluză, unde au aprins zeci de torţe. Dinamo a avut aproape o mie de suporteri în peluza opusă. La pauză, au apărut şi incidentele. Fanii gazdelor au încercat să meargă peste rivali.

Jandarmii au intervenit în forţă, iar meciul s-a reluat fără probleme în partea secundă. A continuat în schimb duelul bannerelor între cele două galerii.

Recomandări
  • Mutu, mesaj pentru Reghecampf
  • Ce i-a transmis lui Rădoi

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:59 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și