Închide meniul

Gigi Becali trimite săgeţi după prezentarea lui Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova: „Ca să câștigi titlul îți trebuie echipă!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 27 iulie 2021, 21:52

Gigi Becali trimite săgeţi după prezentarea lui Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova: „Ca să câștigi titlul îți trebuie echipă!

Gigi Becali mai poate da o lovitură. Portarul Alexandru Maxim ar fi urmărit de Bayern

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali trimite săgeţi după prezentarea lui Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova

Patronul FCSB nu este convins că „preferatul” său va câştiga trofee în Bănie. Gigi Becali este de părere că singurul care va avea de câştigat din mutare este rivalul său, Mihai Rotaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

“Pentru Universitatea Craiova, Reghe este cea mai bună alegere. A demonstrat, n-ai ce să zici? Când vorbești de Olăroiu, Reghecampf, Șumudică, vorbești de antrenori care au demonstrat. În schimb, nu știu pentru Reghe cât de bună este alegerea. Ca să câștigi titlul îți trebuie echipă și nu știu cât de buni sunt cei de la Craiova. O să vedem, dar pentru Rotaru e cea mai bună alegere.

N-ați văzut și cu Adi Mutu? Mie îmi place, Mutu e antrenor. Dar nu știu cât de sus va putea ajunge cu echipa aia. Au bătut pe Dinamo, a reușit să îi închege, dar e subțire Craiova. O să le fie foarte greu cu echipa lui Rotaru, sunt mai buni, au valoare mai mare. Eu cred că Mutu scoate maximum din echipa aia, dar când vin meciurile cu CFR Cluj, cu noi, cu Craiova, e mai complicat”, a declarat Gigi Becali pentru Fanatik.

Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre interesul lui Gigi Becali

„Nu am vorbit cu domnul Becali, dar probabil o voi face în viitorul apropiat. Ce mai contează dacă a fost vreo ofertă de la FCSB? Acum sunt la Craiova!”, a spus antrenorul la conferinţa de prezentare.

Laurențiu Reghecampf vrea să câştige titlul cu Universitatea Craiova

Laurențiu Reghecampf este alesul lui Mihai Rotaru pentru a aduce „fotbalul şampanie” în Bănie. Antrenorul a fost prezentat oficial, azi, la Universitatea Craiova.

Reclamă

„Sunt foarte bucur că vă renîntâlnesc. Ştiţi că nu sunt prea darnic în interviuri şi apariţii. Este o experienţă mare, un club mare, care îşi doreşte ce îmi doresc şi eu, adică câştigarea campionatulul şi trofee. Va fi un meeci dificil cu Laci, trebuie concentrare multă. Trebuie să ne calificăm mai departe în această competiţie”, a declarat Laurențiu Reghecampf în cadrul unei conferinţe de presă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și