Închide meniul

Gigi Becali trimite săgeţi după prezentarea lui Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova: „Ca să câștigi titlul îți trebuie echipă!”

Dragoș Vasile Publicat: 27 iulie 2021, 21:52

Gigi Becali trimite săgeţi după prezentarea lui Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova: „Ca să câștigi titlul îți trebuie echipă!

Gigi Becali mai poate da o lovitură. Portarul Alexandru Maxim ar fi urmărit de Bayern

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

  • Laurențiu Reghecampf, prezentat oficial la Universitatea Craiova
  • Gigi Becali a trimis săgeţi către olteni

Gigi Becali trimite săgeţi după prezentarea lui Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova

Patronul FCSB nu este convins că „preferatul” său va câştiga trofee în Bănie. Gigi Becali este de părere că singurul care va avea de câştigat din mutare este rivalul său, Mihai Rotaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

“Pentru Universitatea Craiova, Reghe este cea mai bună alegere. A demonstrat, n-ai ce să zici? Când vorbești de Olăroiu, Reghecampf, Șumudică, vorbești de antrenori care au demonstrat. În schimb, nu știu pentru Reghe cât de bună este alegerea. Ca să câștigi titlul îți trebuie echipă și nu știu cât de buni sunt cei de la Craiova. O să vedem, dar pentru Rotaru e cea mai bună alegere.

N-ați văzut și cu Adi Mutu? Mie îmi place, Mutu e antrenor. Dar nu știu cât de sus va putea ajunge cu echipa aia. Au bătut pe Dinamo, a reușit să îi închege, dar e subțire Craiova. O să le fie foarte greu cu echipa lui Rotaru, sunt mai buni, au valoare mai mare. Eu cred că Mutu scoate maximum din echipa aia, dar când vin meciurile cu CFR Cluj, cu noi, cu Craiova, e mai complicat”, a declarat Gigi Becali pentru Fanatik.

Reclamă

Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre interesul lui Gigi Becali

„Nu am vorbit cu domnul Becali, dar probabil o voi face în viitorul apropiat. Ce mai contează dacă a fost vreo ofertă de la FCSB? Acum sunt la Craiova!”, a spus antrenorul la conferinţa de prezentare.

Laurențiu Reghecampf vrea să câştige titlul cu Universitatea Craiova

Laurențiu Reghecampf este alesul lui Mihai Rotaru pentru a aduce „fotbalul şampanie” în Bănie. Antrenorul a fost prezentat oficial, azi, la Universitatea Craiova.

Reclamă

„Sunt foarte bucur că vă renîntâlnesc. Ştiţi că nu sunt prea darnic în interviuri şi apariţii. Este o experienţă mare, un club mare, care îşi doreşte ce îmi doresc şi eu, adică câştigarea campionatulul şi trofee. Va fi un meeci dificil cu Laci, trebuie concentrare multă. Trebuie să ne calificăm mai departe în această competiţie”, a declarat Laurențiu Reghecampf în cadrul unei conferinţe de presă.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu va fi invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE, de la 10:30. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 6:10 VIDEOLily Zhang – Eliza Samara 2-3! Românca s-a calificat spectaculos în optimile WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Patru transferuri cerute la FCSB
Liga 1 • 26 mart., 18:09
Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Extra • 26 mart., 12:12
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!