Închide meniul

Pariul lui Ilie Dumitrescu! ”Eu cred foarte mult în el!” Gigi Becali l-a aruncat ”ca pe o măsea stricată”

Silviu Corneanu Publicat: 28 iulie 2021, 9:53

Reclamă
Pariul lui Ilie Dumitrescu! ”Eu cred foarte mult în el!” Gigi Becali l-a aruncat ”ca pe o măsea stricată”

Ilie Dumitrescu are un frate care nu apare des în spaţiul public

Instagram Ilie Dumitrescu

Pariul lui Ilie Dumitrescu este Ionuț Vînă. ”Mister” consideră că cei de la Craiova au dat lovitura cu mijlocașul venit de la FCSB. Acesta nu a reușit să se impună la echipa lui Becali, care l-a aruncat ”ca pe o măsea stricată”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pariul lui Ilie Dumitrescu

Vînă l-a costat 750.000 de euro pe Becali. FCSB l-a cumpărat de la Viitorul, dar acesta nu s-a impus la roș-albaștri.

Eu cred foarte mult în jucătorul ăsta, în Vînă. Nu a reușit la FCSB, dar e un transfer foarte bun pentru Craiova. O să vedem dacă reușește. Facem un pariu deschis. O să se impună, este valoros”, a declarat Ilie Dumitrescu la Digi Sport.

Reacția lui Gabi Balint

Spre deosebire de Ilie Dumitrescu, Gabi Balint nu știe cine va avea de câștigat din acest schimb.

Sunt curios cine e ursul si cine va fi vulpea în povestea asta! Sunt curios cine păcălește pe cine la schimbul acesta de senzație, Mihai Rotaru sau Gigi Becali?”, a fost reacția lui Balint.

Reclamă

Gigi Becali a anunțat schimbul verii în Liga 1

Becali a confirmat schimbul verii în Liga 1. Burlacu și Mamut vor ajunge la FCSB, iar Vînă la Craiova lui Rotaru.

L-am dat pe Vînă. Vin Burlacu și Mamut de la Universitatea Craiova. Lui Ivan Mamut îi fac contract doi ani plus trei ani, am încredere mare în el. Iar lui Burlacu îi fac unu plus unu plus trei. Contract pe un an, apoi pe încă unu și dacă lucrurile merg bine, pe alți trei ani”, a anunțat Becali pentru Fanatik.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 18:23 LIVE VIDEOAdina Diaconu – Chen Meng e ACUM în AntenaPLAY. Bernadette Szocs va juca cu Natalia Bajor 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și