Închide meniul

Schimb incredibil între FCSB şi Universitatea Craiova. Gigi Becali a mutat decisiv după instalarea lui Reghecampf. „Este adevărat!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 iulie 2021, 20:18

Schimb incredibil între FCSB şi Universitatea Craiova. Gigi Becali a mutat decisiv după instalarea lui Reghecampf. „Este adevărat!

Gigi Becali, un nou scandal cu Anamaria Prodan

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Patronul roş-albaştrilor a anunţat că şi-a rezolvat definitiv problemele din atac. Ivan Mamut şi Andrei Burlacu sunt jucătorii care vor semna cu roş-albaştrii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Schimb incredibil între FCSB şi Universitatea Craiova

Da, este adevărat. L-am dat pe Vînă. Vin Burlacu și Mamut de la Universitatea Craiova. Lui Ivan Mamut îi fac contract doi ani plus trei ani, am încredere mare în el. Iar lui Burlacu îi fac unu plus unu plus trei. Contract pe un an, apoi pe încă unu și dacă lucrurile merg bine, pe alți trei ani”, a spus Gigi Becali, potrivit fanatik.ro.

Gigi Becali, reacție genială când a fost întrebat de transferul lui Ivan Mamut la FCSB: „Ăsta unde joacă? Nu știu cine este”

Luna trecută, Gigi Becali nu era interesat de Ivan Mamut. De altfel, patronul roș-albaștrilor nici măcăr nu auzise de atacantul croat al Universității Craiova.

„Dacă îl transfer și pe Mamut? Ăsta cine este? Unde joacă? Nu mă interesează niciun Mamut și nu știu cine este”, declara Gigi Becali, potrivit Pro Sport.

Cine sunt Ivan Mamut şi Andrei Burlacu

Cotat la 450.000 de euro, Ivan Mamut a înscris doar 3 goluri pentru Universitatea Craiova. Unul singur a venit în Liga 1, în 23 de partide disputate. Celelalte două reușite ale lui Mamut au fost în Cupa României, în meciul cu Progresul Spartac (5-0) din faza „16-imilor”.

Reclamă

Ivan Mamut a semnat cu Universitatea Craiova anul trecut, după experiența de la Inter Zapresic. Acesta mai avea contract cu oltenii până în 2025.

Cotat la doar 50.000 de euro, Andrei Burlacu este un atacant de 24 de ani care a evoluat, de-a lungul carierei, în peste 75 de meciuri, în toate competiţiile.

Laurențiu Reghecampf a vorbit despre transferurile aşteptate la Universitatea Craiova

La conferinţa de prezentare, Reghe a fost întrebat despre transferurile lui Andrei Ciobanu şi Paul Anton, jucători despre care Basarab Panduru a spus că sunt doriţi de antrenor.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu nu am declarat nimănui. Pe mine nu mă veţi auzi vreodată că o să vin în faţa dumneavoastră să acer jucători. O să vorbesc cu patronul, într-un cerc restrâns. El o să vă spună”, a declarat antrenorul Universităţii Craiova.

Recomandări
  • Ionuţ Vînă va ajunge la Universitatea Craiova
  • FCSB îi primeşte în schimb pe Ivan Mamut şi Andrei Burlacu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:47 David Popovici, după ce a luat 4 medalii de aur la Campionatele Naţionale de Înot: „Un aur olimpic nu m-ar face mai fericit” 12:32 VIDEOImagini de senzație cu bucuria lui Max Verstappen după Marele Premiu al Chinei! Cum a sărbătorit o nouă victorie în „Marele Circ” 12:13 „Să obții ce am obținut noi… E fantastic!” Max Verstappen, prima reacție după ce a câștigat Marele Premiu al Chinei! 11:46 VIDEOMax Verstappen a câștigat Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei! Cursa a fost live pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 11:39 FotoAdrian Mititelu a reacţionat după ce s-a spus că fiul lui, Adrian Mititelu Jr, a pierdut 1 milion de euro la ruletă! 11:20 VIDEOLionel Messi, „dublă” și assist pentru Inter Miami! Campionul mondial a făcut spectacol în MLS 11:03 „Te faci de râs!” Basarab Panduru, atac direct la Cristi Săpunaru după FCSB – Rapid 2-2! Motivul pentru care l-a făcut praf 10:27 „Campioana o să aibă mari probleme!” Marius Șumudică a făcut praf 2 jucători de la FCSB, după 2-2 cu Rapid! 10:10 FotoAdrian Mititelu Jr, internat de urgenţă la Floreasca! Care e starea acestuia! Reacţia lui Adrian Mititelu 9:48 A venit nota de plată după FCSB – Rapid 2-2! Ce amendă a primit echipa lui Gigi Becali. Anunțul oficial Vezi toate știrile
Citește și