Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Obiectiv îndeplinit pentru canotaj, dar Elisabeta Lipă nu se mulțumește cu atât: ”Să vă mai așteptați la medalii!” Record mondial și olimpic stabilit de echipajul 8+1 fete

Silviu Corneanu Publicat: 28 iulie 2021, 14:38

Reclamă
Obiectiv îndeplinit pentru canotaj, dar Elisabeta Lipă nu se mulțumește cu atât: ”Să vă mai așteptați la medalii!” Record mondial și olimpic stabilit de echipajul 8+1 fete

Profimediaimages

Obiectiv îndeplinit pentru canotaj, dar lipă anunță și alte medalii. Fetele de la 8+1 au stabilit recordul mondial și olimpic în calificări. Acestea au scos timpul de 5.52.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

O să mă sunați sigur și în zilele următoare. Să vă mai așteptați la medalii. O să vedeți niște curse extraordinare. 8-ul de fete au făcut astăzi record mondial și record olimpic, 5.52, Suzi știe ce înseamnă asta. Este extraordinar”, a declarat Elisabeta Lipă la AS.ro LIVE.

Obiectiv îndeplinit pentru canotaj

Obiectivul României la canotaj a fost de două medalii, ”mai strălucitoare”.

Obiectivul a fost de două medalii, cât mai strălucitoare. Restul este bonusul sportivilor. Este munca lor de 5 ani de zile. Noi nu punem presiune pe ei. Antrenorul lor le spune distracție plăcută”, a dezvăluit Elisabeta Lipă la AS.ro LIVE.

Echipajul de 8+1 masculin a ratat calificare în finală

Băieții de la 8+1 au ratat calificarea în finală. Elisabeta Lipă a explicat ce s-a întâmplat și susține că ghinionul a fost de vină.

Reclamă

Băieții nu au acces în finala mare pentru că au avut ghinion. Îmi pare foarte rău pentru ei. Nu e vorba de valoare. Ghinionul a fost de partea lor. Vântul s-a ridicat foarte tare și avantajați au fost cei de pe culoarele 5 și 6. Ai noștri, din nefericire, au avut culoarul 1. Așa s-a scris istoria la Tokyo”, a mai spus Lipă.

Elisabeta Lipă și-a îndeplinit obiectivul

Lipă a dezvăluit, la AS.ro LIVE, secretul succesului. Fosta canotoare a reușit să readucă canotajul românesc în elita mondială.

Eu am zis că pentru mine sunt doar două linii: ori mă retrag, ori voi lupta să readuc canotajul unde-i este locul. Eu zic că am reușit ceva extraordinar. Când echipa vorbește aceeași limbă și dansează aceeași muzică am reușit să facem această performanță. Eu zic că am reușit să revenim în elita mondială.

Reclamă 4 / 0/3

Noi nu avem timp de odihnă. Trebuie să fim ca albinuțele în stup. Colectivul medical trebui să-i pregătească pentru mâine, antrenorii să regleze bărcile alea și să le facă să treacă primele. Hai, România!”, a fost mesajul lui Lipă, din Tokyo, pentru AS.ro LIVE.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și