Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Obiectiv îndeplinit pentru canotaj, dar Elisabeta Lipă nu se mulțumește cu atât: ”Să vă mai așteptați la medalii!” Record mondial și olimpic stabilit de echipajul 8+1 fete

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 28 iulie 2021, 14:38

Obiectiv îndeplinit pentru canotaj, dar Elisabeta Lipă nu se mulțumește cu atât: ”Să vă mai așteptați la medalii!” Record mondial și olimpic stabilit de echipajul 8+1 fete

Profimediaimages

Obiectiv îndeplinit pentru canotaj, dar lipă anunță și alte medalii. Fetele de la 8+1 au stabilit recordul mondial și olimpic în calificări. Acestea au scos timpul de 5.52.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

O să mă sunați sigur și în zilele următoare. Să vă mai așteptați la medalii. O să vedeți niște curse extraordinare. 8-ul de fete au făcut astăzi record mondial și record olimpic, 5.52, Suzi știe ce înseamnă asta. Este extraordinar”, a declarat Elisabeta Lipă la AS.ro LIVE.

Obiectiv îndeplinit pentru canotaj

Obiectivul României la canotaj a fost de două medalii, ”mai strălucitoare”.

Obiectivul a fost de două medalii, cât mai strălucitoare. Restul este bonusul sportivilor. Este munca lor de 5 ani de zile. Noi nu punem presiune pe ei. Antrenorul lor le spune distracție plăcută”, a dezvăluit Elisabeta Lipă la AS.ro LIVE.

Echipajul de 8+1 masculin a ratat calificare în finală

Băieții de la 8+1 au ratat calificarea în finală. Elisabeta Lipă a explicat ce s-a întâmplat și susține că ghinionul a fost de vină.

Reclamă

Băieții nu au acces în finala mare pentru că au avut ghinion. Îmi pare foarte rău pentru ei. Nu e vorba de valoare. Ghinionul a fost de partea lor. Vântul s-a ridicat foarte tare și avantajați au fost cei de pe culoarele 5 și 6. Ai noștri, din nefericire, au avut culoarul 1. Așa s-a scris istoria la Tokyo”, a mai spus Lipă.

Elisabeta Lipă și-a îndeplinit obiectivul

Lipă a dezvăluit, la AS.ro LIVE, secretul succesului. Fosta canotoare a reușit să readucă canotajul românesc în elita mondială.

Eu am zis că pentru mine sunt doar două linii: ori mă retrag, ori voi lupta să readuc canotajul unde-i este locul. Eu zic că am reușit ceva extraordinar. Când echipa vorbește aceeași limbă și dansează aceeași muzică am reușit să facem această performanță. Eu zic că am reușit să revenim în elita mondială.

Reclamă 4 / 0/3

Noi nu avem timp de odihnă. Trebuie să fim ca albinuțele în stup. Colectivul medical trebui să-i pregătească pentru mâine, antrenorii să regleze bărcile alea și să le facă să treacă primele. Hai, România!”, a fost mesajul lui Lipă, din Tokyo, pentru AS.ro LIVE.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
  • AS.ro LIVE este de luni până vineri, de la 10:30, pe www.as.ro/live
  • Elisabeta Lipă a vorbit la AS.ro LIVE din Japonia

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și