Close
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Obiectiv îndeplinit pentru canotaj, dar Elisabeta Lipă nu se mulțumește cu atât: ”Să vă mai așteptați la medalii!” Record mondial și olimpic stabilit de echipajul 8+1 fete

Avatar photo

De Silviu Corneanu
Publicat: 28 iulie 2021, 14:38

Elisabeta Lipă a vorbit la AS.ro LIVE despre performanțele realizate de echipajele de canotaj. România a cucerit deja o medalie de aur și una de argint, iar Lipă a anunțat că vor mai urma și altele.

Reclamă
Jocurile Olimpice 2020 | Emoţii uriaşe după aurul câştigat de Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş

Profimediaimages

Obiectiv îndeplinit pentru canotaj, dar lipă anunță și alte medalii. Fetele de la 8+1 au stabilit recordul mondial și olimpic în calificări. Acestea au scos timpul de 5.52.

Reclamă

O să mă sunați sigur și în zilele următoare. Să vă mai așteptați la medalii. O să vedeți niște curse extraordinare. 8-ul de fete au făcut astăzi record mondial și record olimpic, 5.52, Suzi știe ce înseamnă asta. Este extraordinar”, a declarat Elisabeta Lipă la AS.ro LIVE.

Obiectiv îndeplinit pentru canotaj

Obiectivul României la canotaj a fost de două medalii, ”mai strălucitoare”.

Obiectivul a fost de două medalii, cât mai strălucitoare. Restul este bonusul sportivilor. Este munca lor de 5 ani de zile. Noi nu punem presiune pe ei. Antrenorul lor le spune distracție plăcută”, a dezvăluit Elisabeta Lipă la AS.ro LIVE.

Echipajul de 8+1 masculin a ratat calificare în finală

Băieții de la 8+1 au ratat calificarea în finală. Elisabeta Lipă a explicat ce s-a întâmplat și susține că ghinionul a fost de vină.

Reclamă

Băieții nu au acces în finala mare pentru că au avut ghinion. Îmi pare foarte rău pentru ei. Nu e vorba de valoare. Ghinionul a fost de partea lor. Vântul s-a ridicat foarte tare și avantajați au fost cei de pe culoarele 5 și 6. Ai noștri, din nefericire, au avut culoarul 1. Așa s-a scris istoria la Tokyo”, a mai spus Lipă.

Elisabeta Lipă și-a îndeplinit obiectivul

Lipă a dezvăluit, la AS.ro LIVE, secretul succesului. Fosta canotoare a reușit să readucă canotajul românesc în elita mondială.

Eu am zis că pentru mine sunt doar două linii: ori mă retrag, ori voi lupta să readuc canotajul unde-i este locul. Eu zic că am reușit ceva extraordinar. Când echipa vorbește aceeași limbă și dansează aceeași muzică am reușit să facem această performanță. Eu zic că am reușit să revenim în elita mondială.

Noi nu avem timp de odihnă. Trebuie să fim ca albinuțele în stup. Colectivul medical trebui să-i pregătească pentru mâine, antrenorii să regleze bărcile alea și să le facă să treacă primele. Hai, România!”, a fost mesajul lui Lipă, din Tokyo, pentru AS.ro LIVE.

Reclamă

EMISIUNI

Dan Petrescu, la AS.ro LIVE

Ultimele știri
6
oct.
23:12
Florin Gardoș, reacție antologică după Silkeborg – FCSB 5-0: „Îmi vine să mă reapuc când văd ce se întâmplă!”
6
oct.
22:46
Presa din Danemarca râde de FCSB, după umilința cu Silkeborg: „Opriți-vă! Românii au fost foarte slabi!” / „Au plecat cu 5 goluri în bagaje!”
6
oct.
22:34
Răzvan Oaidă, fără replică după ruşinea din Silkeborg – FCSB 5-0: „Băgăm capul în pământ!”
6
oct.
22:23
Nicolae Dică regretă că a jucat cu rezervele în Silkeborg – FCSB 5-0: „Nu am mai trăit asemenea umilințe!”
6
oct.
22:22
Ștefan Târnovanu, în stare de șoc după ce a încasat 5 goluri de la Silkeborg: „Sunt dezamăgit, frustrat, supărat! O să vedem dacă mai pot dormi!”
6
oct.
22:09
FCSB, niciun șut pe poartă în meciul cu Silkeborg! Statistici înfricoșătoare pentru echipa lui Gigi Becali
6
oct.
21:59
Helmut Duckadam, siderat după „coșmarul” Silkeborg – FCSB 5-0: „Steaua nu mai există! Și-au bătut joc!”
6
oct.
21:39
Silkeborg – FCSB 5-0 a intrat direct în topul ruşinii! Roş-albaştrii au ajuns alături de Dinamo, Universitatea Craiova şi CFR Cluj după ce au fost „demolaţi”
6
oct.
21:35
Silkeborg – FCSB 5-0. Umilință istorică pentru trupa lui Nicolae Dică, în Conference League! Roș-albaștrii au fost desființați în Danemarca
6
oct.
21:26
FotoFanii Slaviei Praga, „încălzire” cu cârnați și bere pentru meciul cu CFR Cluj! Imagini fabuloase
Pe același subiect
Moto • 30 sept., 10:15
AS.ro LIVE | Jerome France a fost invitatul lui Cătălin Oprişan. Pilotul a venit cu poveşti de senzaţie
Alex Toma, triatlonist
Alte Sporturi • 29 sept., 10:20
Alex Toma a fost invitatul lui Cătălin Oprişan, în emisiunea AS.ro LIVE. Campionul la triatlon a venit cu poveşti de senzaţie
Cătălin Oprișan și Radu Abramescu, în timpul emisiunii AS.ro LIVE
Baschet • 28 sept., 10:00
AS.ro LIVE | Radu Abramescu și Marina Solopova au fost invitaţii lui Cătălin Oprișan! Poveşti savuroase din lumea baschetului
Close