Închide meniul

Umilința din Conference League l-a înrăit! Gigi Becali nu se dă bătut: „Înregistrați asta. Ține minte!” Planul patronului de la FCSB

Publicat: 30 iulie 2021, 9:34

Reclamă
Umilința din Conference League l-a înrăit! Gigi Becali nu se dă bătut: „Înregistrați asta. Ține minte! Planul patronului de la FCSB

FCSB, eliminată din Conference League

Profimediaimages

Umilința din Conference League l-a înrăit pe Gigi Becali! Patronul de la FCSB a anunțat că va renunța la câțiva jucători. Omul de afaceri nu se dă însă bătut. Becali și-a dezvăluit planul pentru viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Umilința din Conference League l-a înrăit

Becali a anunțat, cu surle și trâmbițe, că la anul va intra în grupele Champions League. Siguranța finanțatorului FCSB vine din „marfa” pe care o are.

Bine, tată, ține minte! La anul, în septembrie, FCSB în grupele Champions League! Vreau campionatul că vreau Liga Campionilor, 40 de milioane, asta vreau! A fost echipa asta prea slabă și am pus copiii în teren.

Am pus ca să fim mai buni pe atac, am fost egalați. La anul, pe vremea asta, peste o lună, o să fim în Champions League. Cam în septembrie vorbim. Înregistrați asta! Eu știu ce marfă am„, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Gigi Becali vrea să renunțe la mai mulți jucători

FCSB a suferit o umilință istorică în Conference League. Acest lucru a provocat furia finanțatorului. Patronul roș-albaștrilor a decis să dea afară doi jucători. Este vorba de Vucur și Ondrasek.

Reclamă

I-am zis lui MM că-i lăsăm liberi pe Ondrasek și Vucur. I-am luat pentru Europa și nu mai are rost. Le-am dat și niște bani la semnătura. Gata, spune-le băieților că nu mai are rost„, a tunat Becali la Pro X.

Pe lângă aceștia, Becali vrea să renunțe și la Andrei Vlad, pe care l-a propus la Craiova, și să-l vândă pe Olimpiu Moruțan.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE VIDEOCalificările pentru Marele Premiu de Formula 1 de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și