Închide meniul

Umilința din Conference League l-a înrăit! Gigi Becali nu se dă bătut: „Înregistrați asta. Ține minte!” Planul patronului de la FCSB

Reclamă

Publicat: 30 iulie 2021, 9:34

Umilința din Conference League l-a înrăit! Gigi Becali nu se dă bătut: „Înregistrați asta. Ține minte! Planul patronului de la FCSB

FCSB, eliminată din Conference League

Profimediaimages

Umilința din Conference League l-a înrăit pe Gigi Becali! Patronul de la FCSB a anunțat că va renunța la câțiva jucători. Omul de afaceri nu se dă însă bătut. Becali și-a dezvăluit planul pentru viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Umilința din Conference League l-a înrăit

Becali a anunțat, cu surle și trâmbițe, că la anul va intra în grupele Champions League. Siguranța finanțatorului FCSB vine din „marfa” pe care o are.

Bine, tată, ține minte! La anul, în septembrie, FCSB în grupele Champions League! Vreau campionatul că vreau Liga Campionilor, 40 de milioane, asta vreau! A fost echipa asta prea slabă și am pus copiii în teren.

Am pus ca să fim mai buni pe atac, am fost egalați. La anul, pe vremea asta, peste o lună, o să fim în Champions League. Cam în septembrie vorbim. Înregistrați asta! Eu știu ce marfă am„, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Gigi Becali vrea să renunțe la mai mulți jucători

FCSB a suferit o umilință istorică în Conference League. Acest lucru a provocat furia finanțatorului. Patronul roș-albaștrilor a decis să dea afară doi jucători. Este vorba de Vucur și Ondrasek.

Reclamă

I-am zis lui MM că-i lăsăm liberi pe Ondrasek și Vucur. I-am luat pentru Europa și nu mai are rost. Le-am dat și niște bani la semnătura. Gata, spune-le băieților că nu mai are rost„, a tunat Becali la Pro X.

Pe lângă aceștia, Becali vrea să renunțe și la Andrei Vlad, pe care l-a propus la Craiova, și să-l vândă pe Olimpiu Moruțan.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și