Închide meniul
VIDEO

„E un Dumnezeu sus care te bate!” Marius Şumudică, necruţător cu Gigi Becali! „Când sapi groapa altuia…!”

Reclamă

Publicat: 30 iulie 2021, 18:05

„E un Dumnezeu sus care te bate! Marius Şumudică, necruţător cu Gigi Becali! „Când sapi groapa altuia…!

Marius Şumudică, necruţător cu Gigi Becali

Mediafax Foto / Dan Horia Tautan via Hepta

Marius Şumudică, necruţător cu Gigi Becali! Acesta a râs de rivala FCSB, care a fost eliminată din Conference League de echipa din Kazahstan, Şahtior Karagandy.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică, necruţător cu Gigi Becali! „E un Dumnezeu sus care te bate!”

Şumudică s-a referit la mesajul primit de la Gigi Becali în timpul meciului cu Borac Banja Luka. Şeful FCSB nu ştia că s-a anulat regula golurilor în deplasare şi a crezut că CFR fusese eliminată din preliminariile Champions League.

„E un Dumnezeu sus care te bate tot timpul. Niciodată la fotbal să nu râzi de ceilalţi. Dacă apuci să te bucuri şi să razi de raul altuia… ştiţi cum e. Când sapi groapa altuia, cazi în ea. Îmi pare rău pentru echipele care au ieşit.

Mi-a părut rău de Sepsi, s-a exprimat super ok. Au întâlnit şi un adversar destul de puternic, dacă îi comparăm cu cei din Kazahstan pe care i-a avut FCSB sau cu cei din Albania pe care i-a avut Craiova. Mi-a părut sincer rău de toate cele 3 echipe, făă ironie”, a spus Marius Şumudică în timpul unei conferinţe de presă pe care a susţinut-o vineri, înaintea meciului de campionat cu Chindia Târgovişte.

Reclamă

Marius Şumudică, despre meciul lui FCSB: „Îmi tăiasem şi unghiile de vreo 3 zile”

Marius Şumudică şi-a reafirmat rivalitatea faţă de FCSB, echipă cu care a fost însă la un pas să semneze înainte să ajungă la CFR Cluj.

„Ştiţi foarte bine antipatia mea faţă de unele echipe din România, nu pot să mă ascund. De data asta stăteam în pat şi cu picioarele desfăcute, nu am stat cu ele unul peste altul.

Îmi tăiasem şi unghiile de vreo 3 zile. Nu m-a interesat să le tai în ziua jocului şi să nu meargă bine”, a mai spus Marius Şumudică despre meciul lui FCSB de la Erevan.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:06 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Meci „de foc” în Bănie! Blănuță, gol la 2 minute după reușita lui Anselmo 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu Vezi toate știrile
Citește și