Închide meniul

Şahtior Karagandy – FCSB 2-1 (5-3 d.l.d) | „Au început să ne bată toți desculții! Să le fie ruşine!” Jucătorii de la FCSB, făcuţi praf după ce au fost umiliţi de locul 11 din Kazahstan: „Todoran e secund! Îmi e milă!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 iulie 2021, 21:08

Şahtior Karagandy – FCSB 2-1 (5-3 d.l.d) | „Au început să ne bată toți desculții! Să le fie ruşine! Jucătorii de la FCSB, făcuţi praf după ce au fost umiliţi de locul 11 din Kazahstan: „Todoran e secund! Îmi e milă!

FCSB

Hepta

Dumitru Dragomir a dat de pământ cu „perlele” de la FCSB, după ce echipa antrenată de Dinu Todoran a suferit o umilinţă istorică cu Şahtior Karagandy. Nici antrenorul roş-albaştrilor nu a scăpat de furia fostul şef al LPF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii de la FCSB, făcuţi praf de Dumitru Dragomir

„Este foarte dureros ce vă voi spune acum, dar asta e realitatea. Echipa care a jucat în Kazahstan nu este echipa românilor, este jucăria lui Gigi Becali. Îl doare în pălărie că a pierdut. El așa a înțeles capitalismul și așa își tratează angajații. Schimbarile alea nu au fost făcute de secund, că Todoran e secund la FCSB. Băiatul ăsta nu are nicio vină. Îmi e milă de halul în care am ajuns, iar dacă îl întrebați pe Gigi ce s-a întâmplat în acest meci o să vă întrebe care e problema voastră!

Am ajuns de râsul lumii, iar pe timpul meu și al lui Mircea Sandu jucăm cu două echipe prin Liga Campionilor și tot noi eram înjurați. Nu am văzut la unii jucători pic de ambiție. Zici că au jucat împotriva lui Gigi Becali. Să le fie rusine este puțin spus. Ar trebui să se uite la sportivii ăia ai noștri de la Olimpiadă ca la niște icoane. Cei care au luat medalii trebuie declarați eroi naționali. Oamenii ăia sunt platiți foarte prost și uitați că fac cinste României.

Oricum Gigi stă liniștit că știe că din alea două echipe o să se facă o singură Steaua și tot la el o să ajungă. O să îl caute Armata să o dea cu el la pace, dar echipa trebuie să fie a steliștilor și a românilor iubitori de fotbal, nu jucăria lui Gigi Becali. Îmi este și rușine sa mă uit la meciuri. Au început să ne bată toți desculții”, a spus Dumitru Dragomir pentru Prosport.

Gigi Becali, atac frontal la Florin Tănase: „Nu îi convenea nimic, stătea pe teren!”

Gigi Becali l-a criticat pe Florin Tănase, după ce FCSB a fost umilită în Conference League de Şahtior Karagandy. Patronul FCSB a spus că Tănase nu mai alerga în finalul partidei. Patronul FCSB a fost nemulţumit de faptul că Tănase nu mai alerga în finalul meciului. Tănase chiar a fost înlocuit de Dinu Todoran în minutul 88 cu Cristi Dumitru.

Reclamă

Nu mai alerga deloc Tănase, nu îi mai ardea deloc, nu a contat deloc. Nu îi convenea nimic, stătea pe teren” a spus Gigi Becali la Digisport. Nici „perla” Olimpiu Moruţan nu a scăpat de criticile patronului FCSB. Becali spune că Andrei Cordea ar fi trebuit să bată lovitura de pedepsă în locul lui Olimpiu Moruţan.

Ce a făcut? A ratat un 11 metri, mare lucru a făcut Moruţan? Îmi pare rău că nu a bătut Cordea. Moruţan a bătut la mişto de la 11 metri„, a mai spus Gigi Becali.

Şahtior Karagandy – FCSB 2-1 (5-3 d.l.d) | FCSB, umilită în Conference League

FCSB a fost eliminată, joi, în turul doi preliminar al Conference League, de echipa din Kazahstan Şahtior Karagandy, scor 5-3 la loviturile de departajare în meciul retur disputat în Armenia, la Erevan. În tur, scorul a fost 1-0 pentru FCSB. La finalul prelungirilor de la Erevan, scorul a fost 2-1 pentru formaţia din Kazahstan. Au marcat: Gabyshev ’11, Tattybayev ‘90+1 / Coman ‘76.

Reclamă 4 / 0/3

La loviturile de departajare, pentru FCSB au marcat Coman, Al. Creţu şi Vucur. A ratat Moruţan. Pentru Şahtior Karagandy au marcat Rustemovic, Bukorac, Graf, Atanaskoski şi Tattybayev.

Recomandări
  • Umilinţă istorică pentru FCSB
  • Dumitru Dragomir i-a făcut praf pe jucători

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 20:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 2-0. Louis Munteanu şi Ionuţ Cojocaru au făcut praf apărarea ardelenilor! 20:39 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele de start 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Citește și