Închide meniul
VIDEO

„E un Dumnezeu sus care te bate!” Marius Şumudică, necruţător cu Gigi Becali! „Când sapi groapa altuia…!”

Publicat: 30 iulie 2021, 18:05

„E un Dumnezeu sus care te bate! Marius Şumudică, necruţător cu Gigi Becali! „Când sapi groapa altuia…!

Marius Şumudică, necruţător cu Gigi Becali

Mediafax Foto / Dan Horia Tautan via Hepta

  • Şumudică, ironii către Gigi Becali
  • Echipa care l-a impresionat pe antrenorul lui CFR

Marius Şumudică, necruţător cu Gigi Becali! Acesta a râs de rivala FCSB, care a fost eliminată din Conference League de echipa din Kazahstan, Şahtior Karagandy.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică, necruţător cu Gigi Becali! „E un Dumnezeu sus care te bate!”

Şumudică s-a referit la mesajul primit de la Gigi Becali în timpul meciului cu Borac Banja Luka. Şeful FCSB nu ştia că s-a anulat regula golurilor în deplasare şi a crezut că CFR fusese eliminată din preliminariile Champions League.

„E un Dumnezeu sus care te bate tot timpul. Niciodată la fotbal să nu râzi de ceilalţi. Dacă apuci să te bucuri şi să razi de raul altuia… ştiţi cum e. Când sapi groapa altuia, cazi în ea. Îmi pare rău pentru echipele care au ieşit.

Reclamă

Mi-a părut rău de Sepsi, s-a exprimat super ok. Au întâlnit şi un adversar destul de puternic, dacă îi comparăm cu cei din Kazahstan pe care i-a avut FCSB sau cu cei din Albania pe care i-a avut Craiova. Mi-a părut sincer rău de toate cele 3 echipe, făă ironie”, a spus Marius Şumudică în timpul unei conferinţe de presă pe care a susţinut-o vineri, înaintea meciului de campionat cu Chindia Târgovişte.

Reclamă

Marius Şumudică, despre meciul lui FCSB: „Îmi tăiasem şi unghiile de vreo 3 zile”

Marius Şumudică şi-a reafirmat rivalitatea faţă de FCSB, echipă cu care a fost însă la un pas să semneze înainte să ajungă la CFR Cluj.

„Ştiţi foarte bine antipatia mea faţă de unele echipe din România, nu pot să mă ascund. De data asta stăteam în pat şi cu picioarele desfăcute, nu am stat cu ele unul peste altul.

Îmi tăiasem şi unghiile de vreo 3 zile. Nu m-a interesat să le tai în ziua jocului şi să nu meargă bine”, a mai spus Marius Şumudică despre meciul lui FCSB de la Erevan.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”