Închide meniul

Ionuţ Radu a dezvăluit ce i-a cerut Simone Inzaghi: „Asta a fost principala lui cerință!” Ce planuri de viitor are românul

Antena Sport Publicat: 31 iulie 2021, 8:32

Reclamă
Ionuţ Radu a dezvăluit ce i-a cerut Simone Inzaghi: „Asta a fost principala lui cerință! Ce planuri de viitor are românul

Ionuţ Radu a dezvăluit ce a vorbit cu Simone Inzaghi

Zuma Press / Riccardo Giordano via Hepta

Simona Inzaghi i-a cerut lui Ionuţ Radu la antrenamentele Interului să îşi îmbunătăţească jocul de picior. Inzaghi l-a înlocuit pe banca campioanei Italiei în această vară pe Antonio Conte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Radu a dezvăluit ce i-a cerut Simone Inzaghi

Sunt aici din 2015, dar nu mă consider un veteran. Dar vreau să devin, sunt încă tânăr. M-am pregătit bine în presezon. Mă așteptam să fie mai rău după o lună și jumătate de vacanță, nu e ușor când revii la antrenamente. Dar m-am pregătit dinainte, a fost mai bine. Am vorbit cu antrenorul, mi-a explicat că portarul trebuie să fie primul care atacă.

Trebuie să am un joc bun cu mingea la picior ca să lansez acțiuni. Asta a fost principala lui cerință”, a spus Ionuț Radu pentru sempreinter.com.

Ionuţ Radu, eroul celor de la Inter Milano în amicalul cu Lugano

Până să îşi îmbunătăţească jocul de picior, Ionuţ Radu a demonstrat că este un portar foarte bun la penalty-uri. Radu a apărat două lovituri de departajare în amicalul pe care Inter la jucat la Lugano, contând pentru Lugano Region Cup.

Secretul e că sunt prea bun! Glumesc! De fapt, secretul este să te antrenezi cât mai bine, iar eu vreau să fiu din ce în ce mai bun, acesta e cel mai important lucru”, a spus Ionuţ Radu când a fost întrebat de penalty-urile apărate.

Reclamă

Ionuţ Radu a vorbit şi despre pasiunea sa: aceea de a cânta la pian. Şi colegul de la Inter,  Stefan De Vrij, este pasionat de pian. ”Nu știu dacă aș putea face un duet cu el, De Vrij cântă mai bine decât mine, ar putea să câtige bani din asta. Pentru mine e doar un hobby”, a spus Ionuț Radu.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:29 Fanii fostei echipe a lui Mircea Rednic i-au împiedicat pe jucători să ajungă la stadion! Meciul a fost anulat 15:29 „Rețineți cuvintele mele” Luis Enrique, prima reacție după ce Kylian Mbappe și-a luat adio de la PSG! 14:55 VIDEOYokohama – Al Ain 2-1 a fost în AntenaPLAY. Japonezii au nevoie să nu piardă în retur pentru a cuceri Liga Campionilor Asiei! 14:52 Final de sezon în Liga a 2-a! Unirea Slobozia și Gloria Buzău, promovate direct! Cine mergre la baraj și cine a retrogradat 14:50 FotoCât de frumoasă e şi cu ce se ocupă cea mai rapidă femeie din România! 14:33 UPDATEFCSB – CFR LIVE TEXT, 20:00. Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu! „Erupe” Arena Națională! Derby-ul, sold-out! 14:15 „Ghencea e mică” Gheorghe Mustață, ironie la adresa CSA Steaua în ziua în care FCSB primește titlul! 14:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 | Cursa de 6 ore de la Spa-Francorchamps e ACUM în AntenaPLAY! 13:41 FotoCesc Fabregas, acţionar şi antrenor secund la Como, discurs de senzaţie după promovarea în Serie A! Jucătorii au „explodat”! 13:21 George Pușcaș, făcut praf de italieni după Bari – Brescia 2-0! Echipa românului a ajuns la barajul pentru menținerea în Serie B Vezi toate știrile
Citește și