Închide meniul

Ionuţ Radu a dezvăluit ce i-a cerut Simone Inzaghi: „Asta a fost principala lui cerință!” Ce planuri de viitor are românul

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 iulie 2021, 8:32

Ionuţ Radu a dezvăluit ce i-a cerut Simone Inzaghi: „Asta a fost principala lui cerință! Ce planuri de viitor are românul

Ionuţ Radu a dezvăluit ce a vorbit cu Simone Inzaghi

Zuma Press / Riccardo Giordano via Hepta

Simona Inzaghi i-a cerut lui Ionuţ Radu la antrenamentele Interului să îşi îmbunătăţească jocul de picior. Inzaghi l-a înlocuit pe banca campioanei Italiei în această vară pe Antonio Conte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Radu a dezvăluit ce i-a cerut Simone Inzaghi

Sunt aici din 2015, dar nu mă consider un veteran. Dar vreau să devin, sunt încă tânăr. M-am pregătit bine în presezon. Mă așteptam să fie mai rău după o lună și jumătate de vacanță, nu e ușor când revii la antrenamente. Dar m-am pregătit dinainte, a fost mai bine. Am vorbit cu antrenorul, mi-a explicat că portarul trebuie să fie primul care atacă.

Trebuie să am un joc bun cu mingea la picior ca să lansez acțiuni. Asta a fost principala lui cerință”, a spus Ionuț Radu pentru sempreinter.com.

Ionuţ Radu, eroul celor de la Inter Milano în amicalul cu Lugano

Până să îşi îmbunătăţească jocul de picior, Ionuţ Radu a demonstrat că este un portar foarte bun la penalty-uri. Radu a apărat două lovituri de departajare în amicalul pe care Inter la jucat la Lugano, contând pentru Lugano Region Cup.

Secretul e că sunt prea bun! Glumesc! De fapt, secretul este să te antrenezi cât mai bine, iar eu vreau să fiu din ce în ce mai bun, acesta e cel mai important lucru”, a spus Ionuţ Radu când a fost întrebat de penalty-urile apărate.

Reclamă

Ionuţ Radu a vorbit şi despre pasiunea sa: aceea de a cânta la pian. Şi colegul de la Inter,  Stefan De Vrij, este pasionat de pian. ”Nu știu dacă aș putea face un duet cu el, De Vrij cântă mai bine decât mine, ar putea să câtige bani din asta. Pentru mine e doar un hobby”, a spus Ionuț Radu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:21 Palermo – Reggiana LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:15). Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare! Echipele de start 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni Vezi toate știrile
Citește și