Închide meniul
NEWS ALERT

OFICIAL! Ivan Mamut şi Andrei Burlacu au semnat cu FCSB! Primele reacţii ale celor doi jucători aduşi de la Universitatea Craiova

Antena Sport Publicat: 31 iulie 2021, 14:25

Reclamă
OFICIAL! Ivan Mamut şi Andrei Burlacu au semnat cu FCSB! Primele reacţii ale celor doi jucători aduşi de la Universitatea Craiova

Andrei Burlacu a debutat la FCSB

Facebook

Ivan Mamut şi Andrei Burlacu au semnat cu FCSB. Cei doi au venit la schimb cu Ionuţ Vînă. Andrei Burlacu va purta la FCSB tricoul cu numărul 20, în timp ce Ivan Mamut și-a ales numărul 31.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ivan Mamut şi Andrei Burlacu au semnat cu FCSB

Sunt foarte fericit că am ajuns la acest club mare, care se luptă mereu pentru titlu. Sper să contribui la atingerea obiectivelor clubului și să înscriu cât mai multe goluri. Voi face totul pentru a demonstra că pot oferi mai mult decât s-a văzut în jocul meu până acum. Voi munci la fiecare antrenament și la fiecare meci cu acest gând în minte”, a declarat Ivan Mamut pentru site-ul oficial al clubului.

Sunt bucuros să revin în prim-planul fotbalului românesc. Este șansa pe care o așteptam și voi face totul pentru a răsplăti încrederea primită. Sunt conștient că am mult de muncă pentru a ajunge din nou la nivel înalt. Îmi voi aștepta șansa și sper să demonstrez că pot ajuta echipa”, a spus şi Andrei Burlacu.

Andrei Burlacu este un atacant născut la 12 ianuarie 1997, în Botoșani. A început fotbalul la FC Botoșani, iar în 2014 a ajuns la Universitatea Craiova, echipă care l-a împrumutat la ACSM Politehnica Iași, Concordia Chiajna sau FC Chindia Târgoviște. Pentru Universitatea a adunat 54 de meciuri, 8 pase de gol și 6 goluri, trecându-și în palmares și Cupa României în 2018.

Ivan Mamut este un atacant născut la 30 aprilie 1997, în Split, Croația. A început fotbalul la RNK Split, de unde a ajuns, la 15 ani, la Hajduk Split. A mai evoluat pentru NK Hrvace, Primorac 1929, Inter Zapresic sau NK Sesvete. A ajuns la Universitatea Craiova în octombrie 2020, reușind să înscrie trei goluri pentru olteni în 26 de partide oficiale. Are în palmares Cupa României, obținută în vara lui 2021 cu Universitatea„, sunt prezentaţi cei doi pe site-ul oficial al clubului.

Reclamă

Ivan Mamut, pus la zid după ce a fost adus de Gigi Becali la FCSB

Ieri a avut un schimb incredibil între FCSB şi Universitatea Craiova. Gigi Becali l-a trimis pe Ionuţ Vînă în Bănie, pentru a fi antrenat de Laurenţiu Reghecampf. Ivan Mamut şi Andrei Burlacu sunt jucătorii care vor semna cu roş-albaştrii.

Florin Prunea l-a pus la zid pe Ivan Mamut, care nu a confirmat în Bănie. Fostul internaţional este convins că atacantul nu poate îmbrăca tricoul unei echipe cu pretenţii.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-0. Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună Vezi toate știrile
Citește și