Închide meniul
NEWS ALERT

OFICIAL! Ivan Mamut şi Andrei Burlacu au semnat cu FCSB! Primele reacţii ale celor doi jucători aduşi de la Universitatea Craiova

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 iulie 2021, 14:25

OFICIAL! Ivan Mamut şi Andrei Burlacu au semnat cu FCSB! Primele reacţii ale celor doi jucători aduşi de la Universitatea Craiova

Andrei Burlacu a debutat la FCSB

Facebook

Ivan Mamut şi Andrei Burlacu au semnat cu FCSB. Cei doi au venit la schimb cu Ionuţ Vînă. Andrei Burlacu va purta la FCSB tricoul cu numărul 20, în timp ce Ivan Mamut și-a ales numărul 31.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ivan Mamut şi Andrei Burlacu au semnat cu FCSB

Sunt foarte fericit că am ajuns la acest club mare, care se luptă mereu pentru titlu. Sper să contribui la atingerea obiectivelor clubului și să înscriu cât mai multe goluri. Voi face totul pentru a demonstra că pot oferi mai mult decât s-a văzut în jocul meu până acum. Voi munci la fiecare antrenament și la fiecare meci cu acest gând în minte”, a declarat Ivan Mamut pentru site-ul oficial al clubului.

Sunt bucuros să revin în prim-planul fotbalului românesc. Este șansa pe care o așteptam și voi face totul pentru a răsplăti încrederea primită. Sunt conștient că am mult de muncă pentru a ajunge din nou la nivel înalt. Îmi voi aștepta șansa și sper să demonstrez că pot ajuta echipa”, a spus şi Andrei Burlacu.

Andrei Burlacu este un atacant născut la 12 ianuarie 1997, în Botoșani. A început fotbalul la FC Botoșani, iar în 2014 a ajuns la Universitatea Craiova, echipă care l-a împrumutat la ACSM Politehnica Iași, Concordia Chiajna sau FC Chindia Târgoviște. Pentru Universitatea a adunat 54 de meciuri, 8 pase de gol și 6 goluri, trecându-și în palmares și Cupa României în 2018.

Ivan Mamut este un atacant născut la 30 aprilie 1997, în Split, Croația. A început fotbalul la RNK Split, de unde a ajuns, la 15 ani, la Hajduk Split. A mai evoluat pentru NK Hrvace, Primorac 1929, Inter Zapresic sau NK Sesvete. A ajuns la Universitatea Craiova în octombrie 2020, reușind să înscrie trei goluri pentru olteni în 26 de partide oficiale. Are în palmares Cupa României, obținută în vara lui 2021 cu Universitatea„, sunt prezentaţi cei doi pe site-ul oficial al clubului.

Reclamă

Ivan Mamut, pus la zid după ce a fost adus de Gigi Becali la FCSB

Ieri a avut un schimb incredibil între FCSB şi Universitatea Craiova. Gigi Becali l-a trimis pe Ionuţ Vînă în Bănie, pentru a fi antrenat de Laurenţiu Reghecampf. Ivan Mamut şi Andrei Burlacu sunt jucătorii care vor semna cu roş-albaştrii.

Florin Prunea l-a pus la zid pe Ivan Mamut, care nu a confirmat în Bănie. Fostul internaţional este convins că atacantul nu poate îmbrăca tricoul unei echipe cu pretenţii.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Ivan Mamut şi Andrei Burlacu au semnat cu FCSB
  • Prima reacţie a celor doi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” Vezi toate știrile
Citește și