Închide meniul

FC Voluntari – FC U Craiova 1948 2-1 | Adam Nemec, accidentat la debut. Ce a spus despre negocierile cu Rapid + Adrian Mutu, lăudat de Ciobotariu

Publicat: 31 iulie 2021, 21:52

Reclamă
FC Voluntari – FC U Craiova 1948 2-1 | Adam Nemec, accidentat la debut. Ce a spus despre negocierile cu Rapid + Adrian Mutu, lăudat de Ciobotariu

Adam Nemec, fostul jucător al lui Dinamo, accidentat la debutul pentru Voluntari

Profimedia

Adam Nemec a jucat doar primele 45 de minute în meciul său de debut la FC Voluntari: 2-1 cu FC U Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adam Nemec, accidentat la debut

Slovacul în vârstă de 35 de ani a explicat că nu a jucat până acum din cauza problemelor cu actele. El a dat de înţeles că a fost dorit şi de alte echipe din Liga 1, după ce s-a despărţit de Dinamo, dar a negat negocierile cu Rapid.

„Am aşteptat să se termine actele. M-am pregătit între timp. (…) De când am luat legătură cu Voluntari, nu am mai vorbit cu nimeni. Nu am avut niciun telefon de la Rapid.

Sunt ok, am avut o problemă şi am simţit că nu mai pot juca. Am nevoie de 3-4 meciuri ca să prind ritm de joc. Un rezultat bun, care ne ajută pentru următoarele meciuri”, a declarat Adam Nemec pentru Digi Sport.

Adi Mutu, lăudat de Liviu Ciobotariu

Liviu Ciobotariu, antrenorul lui Voluntari, a explicat ce probleme a avut Nemec.

Reclamă

„N-a ieşit din cauza condiţiei fizice. A ieşit pentru că a fost accidentat. A avut o lovitură în coastă. Un jucător impiortant pentru noi. Un punct de sprijin acolo în atac. Sunt sigur că ne va ajuta în continuare”, a spus Ciobotariu.

Antrenorul lui Voluntari l-a lăudat şi pe antrenorul adversarilor, Adi Mutu, care s-a plâns de ghinion după ce a fost învins.

„Un antrenor de mare viitor, îmi place ceea ce joacă. Am întâlnit o echipă bună a campionatului nostru, o echipă tehnică. Le-am cedat posesia, ştiam că au în special o linie de mijloc foarte bună. N-am făcut un joc strălucit, trebuie să recunosc”, a mai spus Liviu Ciobotariu după Voluntari – FC U Craiova 2-1.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:21 George Pușcaș, făcut praf de italieni după Bari – Brescia 2-0! Echipa românului a ajuns la barajul pentru menținerea în Serie B 13:01 Norvegia – Cehia și SUA – Germania (21:20), LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dueluri spectaculoase la Campionatul Mondial de hochei 13:00 LIVE VIDEOYokohama – Al Ain 0-0, în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei 12:45 Reacţia presei spaniole după ce Ianis Hagi a dat o pasă decisivă în Alaves – Girona 2-2! Fiul „Regelui” nu a scăpat de critici! 12:25 „Petardă!” Un cunoscut antrenor român, atac total la adresa jucătorilor de la FCSB! A venit și cu un sfat pentru Florinel Coman 12:14 Tatăl lui Kylian Mbappe l-a sunat pe Florentino Perez: „Aşteptăm cu nerăbdare” 12:08 Cornel Dinu a dat verdictul în privinţa antrenorului Bogdan Lobonţ! Mesaj direct despre tehnicianul de la Rapid 11:50 FCSB – CFR LIVE TEXT, 20:00. Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu! „Erupe” Arena Națională la sărbătoarea titlului 11:32 FotoValeriu Argăseală şi-a lansat noul volum de poezii! Mihai Stoica a fost prezent la eveniment 11:31 Aryna Sabalenka, în turul 3 la turneul de la Roma! A învins-o pe Katie Volynets în 3 seturi Vezi toate știrile
Citește și