Închide meniul

UTA – FCSB 1-1 | Ianis Stoica nu s-a bucurat după ce şi-a salvat echipa: „Nu sunt fericit!” Tânăra speranţă a roş-albaştrilor, avertisment pentru rivale: „Ne vom descătuşa curând”

Dragoș Vasile Publicat: 2 august 2021, 0:09

Reclamă
UTA – FCSB 1-1 | Ianis Stoica nu s-a bucurat după ce şi-a salvat echipa: „Nu sunt fericit! Tânăra speranţă a roş-albaştrilor, avertisment pentru rivale: „Ne vom descătuşa curând

Ianis Stoica, noua "perlă" de la FCSB

FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Ianis Stoica, prima reacţie după UTA Arad – FCSB 1-1

Tânărul fotbalist a marcat cu puţin timp înainte de fluierul final, iar FCSB a plecat cu un punct de la Arad. Ianis Stoica este convins că echipa va arăta diferit odată cu trecerea etapelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mă simt bine, dar nu sunt fericit pentru că nu am câştigat. Mi-am aşteptat şansa, ştiam că voi intra. Sper să primesc cât mai multe minute. Este o dezamăgire, dar suntem profesionişti. Trebuie să ne luptăm la campionat şi la Cupă. Odată cu trecerea meciurilor ne vom descătuşa”, a declarat Ianis Stoica la finalul meciului, la Digi Sport.

În vârstă de 18 ani, Ianis Stoica este cotat de site-urile de specialitate la 200.000 de euro. Acesta este al treilea cel mai tânăr debutant din istoria României, la doar 14 ani, 10 luni și 23 de zile. Nicolae Dică l-a introdus în 2017 în partida FCSB-ului cu Sănătatea Cluj din Cupa României, scor 6-1.

UTA – FCSB 1-1 | Punct smuls in extremis de echipa lui Dinu Todoran! Ianis Stoica a marcat în prelungiri

FCSB suferă în continuare! După umilinţa din Conference League, echipa lui Dinu Todoran a remizat cu UTA, scor 1-1.

Ubbink a deschis scorul, în minutul 20, după o gafă a lui Cătălin Straton, care a scăpat mingea trimisă de jucătorul arădenilor. Portarul a fost la primul meci ca titular, după ce Andrei Vlad a fost scos din lot de Gigi Becali.

Reclamă

Roş-albaştrii au obţinut un punct in extremis, cu doar câteva minute înainte de fluierul final. Ianis Stoica, fiul de doar 18 ani al lui Pompiliu Stoica, a marcat după o gafă a lui Florin Iacob.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! Vezi toate știrile
Citește și