Închide meniul

UTA – FCSB 1-1 | Ianis Stoica nu s-a bucurat după ce şi-a salvat echipa: „Nu sunt fericit!” Tânăra speranţă a roş-albaştrilor, avertisment pentru rivale: „Ne vom descătuşa curând”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 2 august 2021, 0:09

UTA – FCSB 1-1 | Ianis Stoica nu s-a bucurat după ce şi-a salvat echipa: „Nu sunt fericit! Tânăra speranţă a roş-albaştrilor, avertisment pentru rivale: „Ne vom descătuşa curând

Ianis Stoica, noua "perlă" de la FCSB

FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Ianis Stoica, prima reacţie după UTA Arad – FCSB 1-1

Tânărul fotbalist a marcat cu puţin timp înainte de fluierul final, iar FCSB a plecat cu un punct de la Arad. Ianis Stoica este convins că echipa va arăta diferit odată cu trecerea etapelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mă simt bine, dar nu sunt fericit pentru că nu am câştigat. Mi-am aşteptat şansa, ştiam că voi intra. Sper să primesc cât mai multe minute. Este o dezamăgire, dar suntem profesionişti. Trebuie să ne luptăm la campionat şi la Cupă. Odată cu trecerea meciurilor ne vom descătuşa”, a declarat Ianis Stoica la finalul meciului, la Digi Sport.

În vârstă de 18 ani, Ianis Stoica este cotat de site-urile de specialitate la 200.000 de euro. Acesta este al treilea cel mai tânăr debutant din istoria României, la doar 14 ani, 10 luni și 23 de zile. Nicolae Dică l-a introdus în 2017 în partida FCSB-ului cu Sănătatea Cluj din Cupa României, scor 6-1.

UTA – FCSB 1-1 | Punct smuls in extremis de echipa lui Dinu Todoran! Ianis Stoica a marcat în prelungiri

FCSB suferă în continuare! După umilinţa din Conference League, echipa lui Dinu Todoran a remizat cu UTA, scor 1-1.

Ubbink a deschis scorul, în minutul 20, după o gafă a lui Cătălin Straton, care a scăpat mingea trimisă de jucătorul arădenilor. Portarul a fost la primul meci ca titular, după ce Andrei Vlad a fost scos din lot de Gigi Becali.

Reclamă

Roş-albaştrii au obţinut un punct in extremis, cu doar câteva minute înainte de fluierul final. Ianis Stoica, fiul de doar 18 ani al lui Pompiliu Stoica, a marcat după o gafă a lui Florin Iacob.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și